Што би сакале повеке,да се вратите во минатото или да живеете одејки напред кон иднината?
Сакате ли да можете да си ја знаете својата иднина однапред?
Обично се плашиме од иднината.
Зошто?
Зошто би одбрале да се вратите во минатото?
Да одговараме без да пишуваме дека ја одбираме сегашноста како опција.
Но без минатото пак неможе да имаме иднина.
Секоја ситница од минатото има удел во нашата иднина.Секоја наша постапка ја гради нашата иднина.
Минатото е насекаде околу нас,неможеме да побегнеме од него,јас не сакам.Во него имам ситници и драги личности кои сакам да ги чувам во срцето,денеска па и во иднина,засекогаш..
Сакате ли да можете да си ја знаете својата иднина однапред?
Обично се плашиме од иднината.
Зошто?
Зошто би одбрале да се вратите во минатото?
Да одговараме без да пишуваме дека ја одбираме сегашноста како опција.
Но без минатото пак неможе да имаме иднина.
Секоја ситница од минатото има удел во нашата иднина.Секоја наша постапка ја гради нашата иднина.
Минатото е насекаде околу нас,неможеме да побегнеме од него,јас не сакам.Во него имам ситници и драги личности кои сакам да ги чувам во срцето,денеска па и во иднина,засекогаш..
, не дека таму нема лучности кои ми се мили ама сепак чим останале во минатото таму се со некоја причина ... за да го живеам повторно истото не..иднината носи нови моменти..ситуации... времето не стои да не чека ние да направиме нешто...секако дека тука е иднината...не се плашам ни да ја знам..што треба да дојде тоа секако ке дојде и ке помине...најмалку е дали ние ќе го знаеме тоа..битно е како ке се справиме со нештата кои не очекуваат....
Чисто од зезаниција, ништо сериозно, би сакала да се вратам во минатото, да им е
м матер на одредени личности.