Осамени срца

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Абе тој Белгија у Бразил ли беше ??? : ) pkhhhhhh
...aко најдеш добру црну гузицу за мене, може и француска да биде, црна такфа дигната по могуќност да се тресе како пудинг у слаткарницу, сс розе манири на среде, нешто у форму на мравјо гњездо....
епа кажи ву да се носи и она и тија документи, не ми треа Белгија ја Куманоо си га сакам поише од Шфедску : )

OНтопик: млад дечко сс помладојачко понашање тражи цуру за групњак, ја она и другарка ву : )

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
E koga vekje pochnavte da barate "srodni" dushi preku forumov ili opshto kazhano preku internet, jas baram nekoj visok, so zeleni ochi, rakometar, po mozhnost lav vo horoskop...so dlabok dzep i ubava kola za na vremevo....

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and AnaMi

AnaMi

Полноправен Член
4 октомври 2012
65
84
18
E koga vekje pochnavte da barate "srodni" dushi preku forumov ili opshto kazhano preku internet, jas baram nekoj visok, so zeleni ochi, rakometar, po mozhnost lav vo horoskop...so dlabok dzep i ubava kola za na vremevo....
hahaha...:rofl i jas isto da ne go povtoruvam istoto....samo nemora da e rakometar i da e lav vo horoskop ....hahaha....:rofl

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Ко така....Весна ти си крива шо јадам корпи на форумов, пред то бев нај јак фраер на старите постоечки теми, сега ти овде отвори тема со осами срца, и реков да се докажам- демек ова е мојата тема, јас се посрамив пред нацијава.(facepalm)

уште си нај јак фраер де :D и не се секирај, не ми е битна големината, затоа не го цитирав тој дел ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
Леле кој ќе ме земе мене ќе се спасе од секаква беда х) ќе и готвам, ќе и правам чај/кафе секое утро, ќе ја галам, ќе ја шмекам, ќе ја гледам во стаклено звоно. LOL jk

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina