Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
И што ако сум направила печатна грешка? Не сакам да сум во цела оваа кошница што е настаната но морав да те цитирам.. Се восхитувам на културата што се рефлектира во последно време. Sarah си е во право, не е форумот веќе каков што беше во февруари кога се приклучив кога предничеше со квалитет на дискусија а не со квантитет. Треба да се преиспитаме дали сме на форумов за дружење, зезанција тепање време или што ти знам не, или за ширење на цинизам и негативност. Штета.

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Некогаш ми е потребна реалноста отсечно фрлена во лице. За да увидам одново што е битно и по кој знае кој пат да сфатам дека животот е еден. Затоа љубам, внимателно, ама целосно.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
И што ако сум направила печатна грешка? Не сакам да сум во цела оваа кошница што е настаната но морав да те цитирам.. Се восхитувам на културата што се рефлектира во последно време. Sarah си е во право, не е форумот веќе каков што беше во февруари кога се приклучив кога предничеше со квалитет на дискусија а не со квантитет. Треба да се преиспитаме дали сме на форумов за дружење, зезанција тепање време или што ти знам не, или за ширење на цинизам и негативност. Штета.
Не мислев на ништо некултурно, туку баш на Македонија, а ако некој поинаку сфати тогаш е тоа до неговите сфаќања. Отсега ќе морам да се доискажувам за таквите.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
СДК денов сеуште има тенденција да ми испадне по кеиф.​
Колку само може човек што го познаваш неколку месеци подобро да те познава, одколку со тие што си со години.​
Ќе бидам банирана само ако зуцнам за политика а?:svirka
Значи што ти се вика газда а, во секој момент да те музе како крава, и на крај треба да му речеш фала што воопшто му текнало да те музе. Како тоа. Ејјјј кај е за македонче приватизација. Ќе работиме за мизерна плата што колку и да ја тегнеш нема да ти стигне, ќе не рекламираат како ефтина работна сила и уште треба да бидеме благодарни. Значи како ноеви сме, со главата во земја. И после кукаме. Ако ни е, и тоа ни е малку.​
Туку сакам да си се надоврзам на нашите "моди." Порано се знаеше да се покаже почит кон човек, а "ако не сте знаеле" сега е модерно на некого да му плескаш се во фаца. Со тоа си јак и имаш цврст карактер. Дали некогаш овие луѓе слушнале за домашно воспитување или пак само репер им се бедес фаци од фејсбук, не ми е јасно.Само да се глуми лудило. Продолжете вие само да се сликате во вециња, пред огледала, покрај надворешни врати и свиркајте си. Фали уште да видам некоја во бавча како се сликала.(facepalm)
Супер сте.(y)

Пријатна вечер, форумџии.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi
Статус
Затворена за нови мислења.