Љубовни проблеми

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Не ти треба сеекккксс?
Тогаш и ти имаш проблем,ама не љубовен...да отвориме тема сексиљави проблеми :D

Немојте да ги генерализирате работите на сите мажи и сите жени....сто људи,сто чуди (nod)
Отворете :)

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
You came to my point. Exactly what I said .. иако не се, вие ги правите да се, според тоа погоре.
Не сакам да се контрам, ама сериозно??? Најсериозно??? Нема никаква логика во ова. Секој е свој на различен начин, секој повредува на различен начин и секој се менува на различен начин поради различни причини и личности.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Не сакам да се контрам, ама сериозно??? Најсериозно??? Нема никаква логика во ова. Секој е свој на различен начин, секој повредува на различен начин и секој се менува на различен начин поради различни причини и личности.
Па според Алба испадна дека сме сите исти .. мада негирав дека е така, туку секој си е различен на свој начин :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Не ти треба сеекккксс?
Тогаш и ти имаш проблем,ама не љубовен...да отвориме тема сексиљави проблеми :D

Немојте да ги генерализирате работите на сите мажи и сите жени....сто људи,сто чуди (nod)
Да беа сексиљави проблеми, ќе идеа у танга и прслук, вака друкчие му се фаќа концептот :D
Коа ќе кажеш сексиљав е, мислиш дека има мерцедес, части пијачки, бицепс, трицепс, iCeps.... :rofl
Сексуален е па друга ствар. Може да биде манијак, а може и мајстор.

Сајко (не можам да те тагнам), и ти ги вадиш работите вон контекст. Викаш сите жени викаат дека сите мажи биле онакви... Не постои сите. Осим коа е у питање на секс. Тоаш сите го сакаат тоа.
Иначе да, не ја бива работата со мултитаскинг. Детски е и нималку не покажуе став што навистина сака, туку се прешалтуе од една на друга.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Да беа сексиљави проблеми, ќе идеа у танга и прслук, вака друкчие му се фаќа концептот :D
Коа ќе кажеш сексиљав е, мислиш дека има мерцедес, части пијачки, бицепс, трицепс, iCeps.... :rofl
Сексуален е па друга ствар. Може да биде манијак, а може и мајстор.

Сајко (не можам да те тагнам), и ти ги вадиш работите вон контекст. Викаш сите жени викаат дека сите мажи биле онакви... Не постои сите. Осим коа е у питање на секс. Тоаш сите го сакаат тоа.
Иначе да, не ја бива работата со мултитаскинг. Детски е и нималку не покажуе став што навистина сака, туку се прешалтуе од една на друга.
Така де :)

Алелуја :)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Па според Алба испадна дека сме сите исти .. мада негирав дека е така, туку секој си е различен на свој начин :)
ајде бе алба испадна а уствари според тебе испадна така одговарајки ми на прашањето мое со Жени ..цццццццццццц

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Знам сега дека си на роденден ама утре сакам детали за проводот и се надевам него послуша Саладин него мене :zelen

Е не отидов :D си бев со сегашната во дискотека и така...

Сакаш да кажеш си имаш женска, а покрај неа уште неколку одоколу ? Браво бе, и после ние машките сме идиоти ? Зошто ? Е заради такви како вас. Незнам како можете така уопште.

Де бре човек,смири се.Јас верноста ја оставам за после свадба,до тогаш уживај во животот максимално :) Поарно сеа да а варам отколку неизживеан после дваесет години со неа па да ја фанам првата што ќе ми се најде пред очи. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ~ Скарлетка ~

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Демек изживеан човек е оној кој изневерува??? Навистина? Тогаш не сакам да бидам изживеан човек.

Сфашта.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Демек изживеан човек е оној кој изневерува??? Навистина? Тогаш не сакам да бидам изживеан човек.

Изживеан е оној кој ќе смени повеќе девојки и ќе ја пронајде вистинската :) онаа која највеќе му одговара