Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Епа драг наш 990Freak, сигурно ако ја сакаш оваа, би требало да си ја играл претходната, Oblivion или уште постарата Morrowind. Боље прво изиграј ги тие (ако не си веќе) ќе ти биде уште појако оваа да ја играш :D

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Епа драг наш 990Freak, сигурно ако ја сакаш оваа, би требало да си ја играл претходната, Oblivion или уште постарата Morrowind. Боље прво изиграј ги тие (ако не си веќе) ќе ти биде уште појако оваа да ја играш :D
Morrowind гу немам играно. Oblivion гу имам свртено повише пута, имаше и едн продужетак за њума, no way да ми текне како се викаше. Моментално се игра скајрим, и се левелуе шаман на wow .. наизменично :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Succubus

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
melpomena, јас не реков дека не сум дел од форумов, ниту па „исплукав“ некого конкретно. Ако некој си ја има мувата на капата, тоа не е мој проблем. Повторно, во претходнава реченица никој не е конкретно посочен. А јас се водам по она "If you don't have anything smart to say, don't say anything at all." Не само на форумов, туку и надвор од него.

Денес всушност забележав нешто: некои личности мислат дека е побитно да дадат свое мислење за нечиј проблем, отколку да се обидат да помогнат во решавање на истиот (секако, доколку се во можност).

Има една добра стара поговорка, вика:
Ако на некога неможеш да му помогнеш, уздржи се и не му одмагај. Гледам едно десет странице назад човек потражија помош, а не коментар. Ако можете, помогнете му. Ако не, задржите си ги коментари за себе. Или, неможе да се издржи да не се биде у центар на дешавање а?
Секоја чест за целото мислење, а ова болдираново ми се чини најмногу одговара во ситуацијава.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and parvati

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
melpomena, јас не реков дека не сум дел од форумов, ниту па „исплукав“ некого конкретно. Ако некој си ја има мувата на капата, тоа не е мој проблем. Повторно, во претходнава реченица никој не е конкретно посочен. А јас се водам по она "If you don't have anything smart to say, don't say anything at all." Не само на форумов, туку и надвор од него.

Денес всушност забележав нешто: некои личности мислат дека е побитно да дадат свое мислење за нечиј проблем, отколку да се обидат да помогнат во решавање на истиот (секако, доколку се во можност).

Секоја чест за целото мислење, а ова болдираново ми се чини најмногу одговара во ситуацијава.
може да дефинираш што е според тебе "If you don't have anything smart to say, don't say anything at all." ? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo
Статус
Затворена за нови мислења.