Има поубаво од црнобело ?Само црнобели слики кај најновите мислења
Има поубаво од црнобело ?Само црнобели слики кај најновите мислења
Не се однаса директно за тј пост, што ме прави неутраланпа и ти си еден од тие со коментарите бе браат
вади се,вади сеНе се однаса директно за тј пост, што ме прави неутралан
Morrowind гу немам играно. Oblivion гу имам свртено повише пута, имаше и едн продужетак за њума, no way да ми текне како се викаше. Моментално се игра скајрим, и се левелуе шаман на wow .. наизменичноЕпа драг наш 990Freak, сигурно ако ја сакаш оваа, би требало да си ја играл претходната, Oblivion или уште постарата Morrowind. Боље прво изиграј ги тие (ако не си веќе) ќе ти биде уште појако оваа да ја играш
Секоја чест за целото мислење, а ова болдираново ми се чини најмногу одговара во ситуацијава.Има една добра стара поговорка, вика:
Ако на некога неможеш да му помогнеш, уздржи се и не му одмагај. Гледам едно десет странице назад човек потражија помош, а не коментар. Ако можете, помогнете му. Ако не, задржите си ги коментари за себе. Или, неможе да се издржи да не се биде у центар на дешавање а?
може да дефинираш што е според тебе "If you don't have anything smart to say, don't say anything at all." ?melpomena, јас не реков дека не сум дел од форумов, ниту па „исплукав“ некого конкретно. Ако некој си ја има мувата на капата, тоа не е мој проблем. Повторно, во претходнава реченица никој не е конкретно посочен. А јас се водам по она "If you don't have anything smart to say, don't say anything at all." Не само на форумов, туку и надвор од него.
Денес всушност забележав нешто: некои личности мислат дека е побитно да дадат свое мислење за нечиј проблем, отколку да се обидат да помогнат во решавање на истиот (секако, доколку се во можност).
Секоја чест за целото мислење, а ова болдираново ми се чини најмногу одговара во ситуацијава.