Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Убаво беше напишано дека е претпоставка дека е со такси,за да во случај не дојде до како што рече ти,демек до калкулацијата беше муабетот немајки како да го образложиш твојот пост :D
но ако...секако,ке си избришеш ти кај што си киксирала,и твоите и тугите постови за да се прикриеш,нема да е прв пат (worried)
Јас моето мислење го напишав околу барањето помош за девојчето од страна на Шмекси.

и сакам да кажам дека доволно кажав денеска во темава :D
Ја имам таа привилегија:D

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
8 страни муабети, а едно мислење не видов корисно за тој што го напишал проблемот и побарал помош. Ова богами доволно кажува и за форумов, и за форумџиите.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ако некој знае лек против нервоза, ШТО ДЕЛУВА, нека ми каже.
Ќе се пореметам од олку стрес во организмов мој.
Ми доаѓа цел фрижидер да го изедам сега, на полноќ...

Аман, нека поминат овие 2 недели :mad
Значи фрижидер, јок. Нишо (по)добро не искочило од фрижидерот.
Ко шо викаат горе чај, јас ти препорачувам се` од овој чудесен напиток освен зелен. earl`s gray и црн чај. Солено такоѓе избегавај, после фаќа на жед и по сврзување со водата дига притисок и спање јок. Земи моеш наместо чај топла шолја млеко. Чисто онака, без додавање на шеќер, какао. И бедоксин после за пред спање. Делуе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ја имам таа привилегија:D
И ја немаш доблеста да признаеш дека правиш грешки и да се соочиш со тоа па мораш да ги прикриваш со твоите супер-моќи.
Честитам. Треба ли да се поклонам?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
8 страни муабети, а едно мислење не видов корисно за тој што го напишал проблемот и побарал помош. Ова богами доволно кажува и за форумов, и за форумџиите.
Ајде те молам,па и ти си дел од тој форум,а исто така и лајкувачите на твојот пост,за кои сигурно со тоа што ке го испоплукаат целосно форумот и комплетите форумџии нема тоа да значи дека тие одскокнуваат само во позитива. (worried)

А како требаше да помогнеме,да и најдеме работа на девојката,па ако така се наогаше лесно работа немаше ни да се бара преку форуми.
За она дали мојата цел беше добронамерна или не,и дали имам пробано некому да си најде работа ако ги тагнам само ке се испофалам,мене ми е доволно само тие да си знаат и ке ги замолам да не го лајкнуваат овој пост за да ни на тој начин не се откријат.
Еве ке пробам и вака за помошта што ја бара Шмекси
Доколку девојката се нафака да работи за таа дневница како келнерка,не би требало донекаде да и биде проблем да работи во друг град,и нудам работа во Гвг за поголема дневница,но бидејки ке треба да плака кирија дневницата ке и биде пак 500 денари,но ветувам дека нема никој да побара ништо од нејзе доколку таа сама не сака.
Ке биде веднаш осигурена,доколку ја помине обуката и добро се снајде во работата.
Да напомнам и дека може да напредува и да не остане засекогаш келнерка.
Доколку е заинтересирана исконтактирај ме во сандачето да размениме информации.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ама melpomena ти само сакаш да провоцираш и да навредуваш. Ти насекаде само коментираш, се вмешуваш секаде и коментираш секаде само колку да те има. Па дај ти се молам, не си ти заштитена форумџика па да се однесуваш така.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ама melpomena ти само сакаш да провоцираш и да навредуваш. Ти насекаде само коментираш, се вмешуваш секаде и коментираш секаде само колку да те има. Па дај ти се молам, не си ти заштитена форумџика па да се однесуваш така.
Пак ке те замолам да престанеш,од кај знаеш која сум што сум,може пак и сум заштитена,и никој овде не се замара кој е што е,ние сме овде чисто за забава.(wasntme) некои дури и за флертување :D
подалеку од моите постови и се што е околу нив,те молам :D ке испадне дека и јас и ти сме една иста личност.
Ајде сега да ми се поклониш :sram не за џабе те заведов :giggle

Статус
Затворена за нови мислења.