Де бре луѓе колку сте нечовечни значи. Се одма за збор го сфаќате, она што на нас никој не ни помогнал можете вие да го смените и да помогнете некому, не туку пишувајте оф-топици безвезе. Помогнете, делата ве прават човек.
Де бре луѓе колку сте нечовечни значи. Се одма за збор го сфаќате, она што на нас никој не ни помогнал можете вие да го смените и да помогнете некому, не туку пишувајте оф-топици безвезе. Помогнете, делата ве прават човек.
сакаш да кажиш дек чекам од други? не се срами де кажи слободно -.-'А тој што чека од другите беше крал или?
Никој не бил крал, нити пак ти нити пак јас сум била кралица. Но сепак не е добро да се истураш врз други што побарале помош. Ако незнаеш не коментирај безвезе. Вака само ќе си заклучам дека си себичен, ама ај да не тролам со оф - топик.А тој што чека од другите беше крал или?
Трудот и одземеното време да ги напишеш сите мислења во темава се еднакви на трудот и времето што ќе си ги потрошиш за да го најдеш тоа што го бараш.сакаш да кажиш дек чекам од други? не се срами де кажи слободно -.-'
Не се истурам само си кажувам јас онака.Не за друго вчера немав јадено г**на па да не утнам доза.Никој не бил крал, нити пак ти нити пак јас сум била кралица. Но сепак не е добро да се истураш врз други што побарале помош. Ако незнаеш не коментирај безвезе. Вака само ќе си заклучам дека си себичен, ама ај да не тролам со оф - топик.
Трудот и одземеното време да ги напишеш сите мислења во темава се еднакви на трудот и времето што ќе си ги потрошиш за да го најдеш тоа што го бараш.
И јас најмногу од се посакувам секое утро да ме чека кафе на маса, да имам сендвич спремно, да ме однесе колата сама на работа и работата сама да се работи.
Ама нема у пичку матер.Се’ морам сам да направам.
Не се истурам само си кажувам јас онака.Не за друго вчера немав јадено г**на па да не утнам доза.
дборо стај немат врска јас ниту се лутам ниту се навредвам секој си имат свое мислење остај акуНикој не бил крал, нити пак ти нити пак јас сум била кралица. Но сепак не е добро да се истураш врз други што побарале помош. Ако незнаеш не коментирај безвезе. Вака само ќе си заклучам дека си себичен, ама ај да не тролам со оф - топик.
Трудот и одземеното време да ги напишеш сите мислења во темава се еднакви на трудот и времето што ќе си ги потрошиш за да го најдеш тоа што го бараш.
И јас најмногу од се посакувам секое утро да ме чека кафе на маса, да имам сендвич спремно, да ме однесе колата сама на работа и работата сама да се работи.
Ама нема у пичку матер.Се’ морам сам да направам.
Не се истурам само си кажувам јас онака.Не за друго вчера немав јадено г**на па да не утнам доза.
Еве од мене нешто набрзина, ако ти се допаѓа....секако ова е само идеаВе молам да ми помогнете за состав на на тема Нова година.
Може да биде буквално се што ке ви падне на памет ако сакате да помогнете напишете по некоја реченица која има смисла и е поврзана со денот кој се ближи ...!!!