Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
СДК, кој филм е тоа 14 годишни дечки во град излегуваат искостимисани, а нивните другарки со мини сукњи и танги, каде отиде светот бе :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,121
1,683
Се избричив конечно. Не падна крв :) За малку ќе оставев мустаќи.
Утре втора смена на работа. ЈЕс

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК, кој филм е тоа 14 годишни дечки во град излегуваат искостимисани, а нивните другарки со мини сукњи и танги, каде отиде светот бе :eek
А моја генерација и помали девојчиња од мене имат сексуални односи и тоа не со еден, туку со повеќе. Има такви и за пари. Па сеа види до каде е отиден светот, очигледно многу влијае “модерниот“ начин на живот од Америка, каде што имаат деца на 16 години.
Мислам дека не личе на 13-14 години да имат сменето над 10 дечковци, ма како 10 и повеќе имаат. ПА и да се сексат зад сали, паркови, станови...

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and WomanInRed

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
А моја генерација и помали девојчиња од мене имат сексуални односи и тоа не со еден, туку со повеќе. Има такви и за пари. Па сеа види до каде е отиден светот, очигледно многу влијае “модерниот“ начин на живот од Америка, каде што имаат деца на 16 години.

Жалосно е што ги следиме нив, а за мене они важат за најглупа нација на цел свет! Не само тоа во секој тренд ние сакаме да бидеме како нив, дефинитивно се е испревртено веќе. Се прашувам дали сум јас застарен модел или па скромен :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Жалосно е што ги следиме нив, а за мене они важат за најглупа нација на цел свет! Не само тоа во секој тренд ние сакаме да бидеме како нив, дефинитивно се е испревртено веќе. Се прашувам дали сум јас застарен модел или па скромен :^)
Не си ти старомоден, они се многу "напредни". И жални ми се девојчињата која главна цел во животот е да имат дечко, како демек ја сум "нешто".

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Trajche

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Не си ти старомоден, они се многу "напредни". И жални ми се девојчињата која главна цел во животот е да имат дечко, како демек ја сум "нешто".

Имав милион прашања за таквите, и се прашував сам, анализирав, но веќе се избришани од мојот хард диск, и не планирам да си го трошам времето веќе непотрбно. Нека терат филм, исто како и јас што го терам мојот...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Имав милион прашања за таквите, и се прашував сам, анализирав, но веќе се избришани од мојот хард диск, и не планирам да си го трошам времето веќе непотрбно. Нека терат филм, исто како и јас што го терам мојот...
Преска една познаничка ми вика на прсти се бројат девојчињата у гимназијата шо се немале сексуални односи, а до пред некоја година беше обратно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche
Статус
Затворена за нови мислења.