Јаооо,...Срамота...после ваков пост....Што за толку месеци не сум прочитала на Мајорот имаш срце да му кажеш не?не си доволно убедителен за да го кажам судбоносното Да а не сум ни па сигурна да кажам Не, во дилема сум
Јаооо,...Срамота...после ваков пост....Што за толку месеци не сум прочитала на Мајорот имаш срце да му кажеш не?не си доволно убедителен за да го кажам судбоносното Да а не сум ни па сигурна да кажам Не, во дилема сум
Дан требит слика да стам за да ја разбиеме дилемата?не си доволно убедителен за да го кажам судбоносното Да а не сум ни па сигурна да кажам Не, во дилема сум
толку од твојта креативност е сега ме разочараДан требит слика да стам за да ја разбиеме дилемата?
Некогаш порано, предавав по сарказам...сега некако не ми е фетиш, вероватно го изживеав тој период.толку од твојта креативност е сега ме разочара
не бе не надалеку се гледа дека си по мој вкус ај ставјај сликаНекогаш порано, предавав по сарказам...сега некако не ми е фетиш, вероватно го изживеав тој период.
Пс. За сликата бев сериозен, уствари имам и качено еднаш
Еве една во Белград ко бев на геј парадата во 2010тане бе не надалеку се гледа дека си по мој вкус ај ставјај слика