Жено моја, јас и
Dr.Gonzo (на кој конечно му заврши тромесечниот менструален циклус, честитки до него

) не си ги мешаме харемите, односно никој на форумов не може да биде подобар од мене за тебе, или која било моја друга форумска жена на црнобелиов свет. Е сега доколку сакаш да имаш двајца партнери на форумов, мора да доставиш апликација насловена како : Молба за дуо, трио, или поли сексуален живот... директно во ПП кај
Foxboro кој како наш валонтер курир, индиректно ќе го достави во министерството за односи со јавноста, на кое ќе добиеш бог да чува одговор во рок од 5 работни дена ( мртва сабота, црн петок, велики четврток, денот на дрвото, и 8ми март не работиме). А за развод нема коментирам, бидејќи не планирам да ти ја потпишам папирологијата, најрано до 04.07.2019 та година по нашата ера.
Овој чисто информативен разговор со тебе,ќе те кошта најмалку 10 зборови од типот кисс, срце, ѕвезди, сонце, љубави, теамо, текеро, их либе дих, те дуа шум, севијорум сени, волим те, букет цвеќе и слично, измешани низ неколку твои постови во форумов, за да испадне дека си заљубена-изгубена-умрена по мене.