Форумска љубов | Форумски пар

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
не си доволно убедителен за да го кажам судбоносното Да а не сум ни па сигурна да кажам Не, во дилема сум :eek
Јаооо,...Срамота...после ваков пост....Што за толку месеци не сум прочитала на Мајорот имаш срце да му кажеш не? :eek

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
не си доволно убедителен за да го кажам судбоносното Да а не сум ни па сигурна да кажам Не, во дилема сум :eek
Дан требит слика да стам за да ја разбиеме дилемата?

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK and Kitty

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
толку од твојта креативност е сега ме разочара :(
Некогаш порано, предавав по сарказам...сега некако не ми е фетиш, вероватно го изживеав тој период.
Пс. За сликата бев сериозен, уствари имам и качено еднаш :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK and parvati

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Некогаш порано, предавав по сарказам...сега некако не ми е фетиш, вероватно го изживеав тој период.
Пс. За сликата бев сериозен, уствари имам и качено еднаш :zelen
не бе не надалеку се гледа дека си по мој вкус ај ставјај слика :zelen

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
не бе не надалеку се гледа дека си по мој вкус ај ставјај слика :zelen
Еве една во Белград ко бев на геј парадата во 2010та
funny-pictures-only-in-india-1.jpg

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Одлично, значи од денес (таман пред 12 на полноќ, за 1 ден повеќе да ни се брои) официјално имам плус една ф. девојка:sreken
alba ти како моја најнова ја заслужуваш таа чест да ти посветам една песна која кога и да ја слушнеш, на мене ќе те подсеќа.
Односно се работи за еден стар евергрин наречен Издислав (како моето прво име) или on english Is this love :*(inlove)(flower)(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ај сега немој да ми се скаруваш уште недофатени:( ...да бидам искреен како и секогаш со моите принцези во бели кочии- имам неколку девојки на форумов, наназад на темава ако разгледаш ќе наидеш на некое мое запросување...али тоа не треба да ти смета тебе- ин опен рилејшн шип ќе бидеме.