Абе озбилно зборам, ќе одам после ќе си купам од боровница. Само не ја разбра постапката... Ама Ана ќе ми каже Ако бива, целата ќе се офарбам у блеки...црнуша ќе станамАј не ме смеј ради тоа степче можеше да ме искара од час.
А Ана ми објаснува што е тоа степче викам па знам кажи шо е финтата, и ми ивка па да се фарбаш.
Ќе завршеш со многу популарната боја на виолетово, коа е тренд помеѓу страрите жени. Во заврриена вода го ставаш степчето, и ја пикаш косата. Може прамен по прамен или целата у леѓенАбе озбилно зборам, ќе одам после ќе си купам од боровница. Само не ја разбра постапката... Ама Ана ќе ми каже Ако бива, целата ќе се офарбам у блеки...црнуша ќе станам
Јајјјј! А црна како се добива? И водата прво да заврие, па да стаеш степчето или степчето да заврие со водата? Врела ли се става бојата? А косата оштетува ли ја? А зашо не работе интернет конфигурацијата на вип? И зашо безвеза поставувам прашања??Ќе завршеш со многу популарната боја на виолетово, коа е тренд помеѓу страрите жени. Во заврриена вода го ставаш степчето, и ја пикаш косата. Може прамен по прамен или целата у леѓен
Лошо лошоНикогаш не сум стоел добро со татко ми особено период кога бев тинејџер.Долга прича
Од дека да знам не планирам да си упропастувам косата, вака ми е убава.Јајјјј! А црна како се добива? И водата прво да заврие, па да стаеш степчето или степчето да заврие со водата? Врела ли се става бојата? А косата оштетува ли ја? А зашо не работе интернет конфигурацијата на вип? И зашо безвеза поставувам прашања??
Тоа Ај вона флај сака, ја не се фарбам имам преубава боја, јас си ја сакам боја за другите не ме интересира.
абе што се заебавате какфо степче какфо фарбање, озбиљни ли сте? не стављајте сфашта на косу
пубертет ли ве завраќа ? : )