Фан Клуб: Челси

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Сметам дека Челзи направи голема грешка што го продаде Дрогба...која беше причината ме интересира?

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Хаха, и мене Мата ме нервираше на почеток, само заради тоа што го доведе Боаш. Но, на крај ме освои со техниката што ја покажа на терен.
А Торес има страшен талент, ама одамна се покажа дека не му лежи англискиот фудбал. Колку добро игра само во шпанската репрезентација! Ете таа игра му одговара нему, таа тактика. Изгуби многу што се пресели тука, си го продаде талентот за џабе.
За среќа Оскар е расположен за давање голови, со бразилски шмек :igra

Не ми е јасно само зошто сеуште Марин влезено во игра? (think)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
За среќа Оскар е расположен за давање голови, со бразилски шмек :igra

Не ми е јасно само зошто сеуште Марин влезено во игра? (think)

Оскар на терен никаде го немаше средата. Стварно се чудев цело време и после набрзина две голчиња даде и пак го снема. :giggle Ама вториот беше ремек-дело.

Марин беше повреден. Сега е во ред најверојатно, претходната утакмица играше со младинскиот тим, би требало кај и да е да има деби и тој... Со нетрпение чекам! :wavespin

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
john-terry-england-homsdffe-shirt.jpg

John Terry has this evening (Sunday) announced his retirement from international football.

This was a personal and difficult decision for John to take as playing for and captaining his country was a boyhood dream.

John first represented England in June 2003 against Serbia and Montenegro.

He played 78 times for his country and scored six goals, including the first full England international goal at the new Wembley Stadium against Brazil in June 2007.

The 31-year-old was named England captain in August 2006 and went on to lead his country 34 times.

John also won nine caps at Under-21 level.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Џон Тери има повеќе настапи во дресот на Челси од сите други играчи кои го носеа синиот дрес на натпреварот против Волвс ЗАЕДНО. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and kones

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
ФА е срамота за Англија! Иако судот го прогласи Тери за невин во случајот против Фердинанд, ФА го прогласи - виновен! Парична казна + 4 натпревари неиграње! Значи пропушта два битни натпревари во ПЛ, против Арсенал и Манчестер Ј. Па добро, уште што можат да му направат?! До каде вака, до кога?! :mad

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
ФА е срамота за Англија! Иако судот го прогласи Тери за невин во случајот против Фердинанд, ФА го прогласи - виновен! Парична казна + 4 натпревари неиграње! Значи пропушта два битни натпревари во ПЛ, против Арсенал и Манчестер Ј. Па добро, уште што можат да му направат?! До каде вака, до кога?! :mad

Форевр јас мислам дека ке му ја укинат казната доколку Челзи вложи жалба па можеби ке помине само со парична казна...Јас сакам да игра тој...Ама не е само тој казнет туку и менаџерот на Виган е казнет само заради критики кон судиите :)))

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
john-terry-england-homsdffe-shirt.jpg

John Terry has this evening (Sunday) announced his retirement from international football.

This was a personal and difficult decision for John to take as playing for and captaining his country was a boyhood dream.

John first represented England in June 2003 against Serbia and Montenegro.

He played 78 times for his country and scored six goals, including the first full England international goal at the new Wembley Stadium against Brazil in June 2007.

The 31-year-old was named England captain in August 2006 and went on to lead his country 34 times.

John also won nine caps at Under-21 level.
Љубовта моја : )

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Форевр јас мислам дека ке му ја укинат казната доколку Челзи вложи жалба па можеби ке помине само со парична казна...Јас сакам да игра тој...Ама не е само тој казнет туку и менаџерот на Виган е казнет само заради критики кон судиите :)))
Има 14 дена за да поднесе жалба, ама имајќи ги во предвид сите нивни досегашни одлуки, не само во врска со него, туку и општо во врска со Челси, мислам дека се ептен мали шансите да му ја укинат казната неиграње.