Сам си замина затоа што освои сè што можеше да се освои со Челси.Сметам дека Челзи направи голема грешка што го продаде Дрогба...која беше причината ме интересира?
За среќа Оскар е расположен за давање голови, со бразилски шмек
Не ми е јасно само зошто сеуште Марин влезено во игра?![]()
ФА е срамота за Англија! Иако судот го прогласи Тери за невин во случајот против Фердинанд, ФА го прогласи - виновен! Парична казна + 4 натпревари неиграње! Значи пропушта два битни натпревари во ПЛ, против Арсенал и Манчестер Ј. Па добро, уште што можат да му направат?! До каде вака, до кога?!![]()
Љубовта моја : )![]()
John Terry has this evening (Sunday) announced his retirement from international football.
This was a personal and difficult decision for John to take as playing for and captaining his country was a boyhood dream.
John first represented England in June 2003 against Serbia and Montenegro.
He played 78 times for his country and scored six goals, including the first full England international goal at the new Wembley Stadium against Brazil in June 2007.
The 31-year-old was named England captain in August 2006 and went on to lead his country 34 times.
John also won nine caps at Under-21 level.
Има 14 дена за да поднесе жалба, ама имајќи ги во предвид сите нивни досегашни одлуки, не само во врска со него, туку и општо во врска со Челси, мислам дека се ептен мали шансите да му ја укинат казната неиграње.Форевр јас мислам дека ке му ја укинат казната доколку Челзи вложи жалба па можеби ке помине само со парична казна...Јас сакам да игра тој...Ама не е само тој казнет туку и менаџерот на Виган е казнет само заради критики кон судиите))