Осамен
Од ден на ден,од ноќ на ноќ се осекам ОСАМЕН.Зошто сум таков? прашање кое си го поставувам НЕКОЛКУ ПАТИ но неможам да си пронајдам одговор.
Ехх кога ке замислам колку бев СРЕЌЕН,колку бев радосен,ехх тоа беше само на момент така...Камо да можев да го вратам времето назат..само онаа време кога бев до тебе за прв пат. Тоа ми е доволно..
Секоја минута,секој час,секој ден мислам на тебе...МИСЛИТЕ МИ ВИКААТ ЗАБОРАВИЈА,СРЦЕТО НЕ МИ ДОЗВОЛУВА...зошто оваа мене ми се случува..КАДЕ СУМ ЗГРЕШИЛ...имав причина зошто се одржував во живот а сега барам причина да МЕ НЕМА...едноставно сакам да се секаваш само НА НАШИТЕ СПОМЕНИ...можеби тогаш ќе ја пронајдеш грешката и ке си кажеш: ТРЕБАШЕ ДА БИДИ СРЕКЕН И САКАН.можеби тоа нешто ке се случи,затоа што се осекам осамено и мислам на лоши работи..но ако дојде до нешто непосакувано...ТОГАШ СЕКАВАЈ СЕ НА НАШИТЕ СПОМЕНИ,СПОМЕНИТЕ СЕ ТИЕ КОЈ МЕНЕ ЛИЧНО МЕ ПРАВЕА СРЕКЕН,но веќе таа среќа ја нема крај мене..УМИРАМ ЗА ТРОШКА ЉУБОВ КОЈА ЈА ЗАСЛУЖУВАМ НО НЕКОЈ НЕ СЕ ОСМЕЛУВА ДА ЈА ПОДАРИ...
ОСАМЕНОСТА Е МОЈ ПРИЈАТЕЛ,СЕ ТЕШАМ СО ТОА ДЕКА ОВАА Е НЕКОЈ ЛОШ СОН И ДЕКА КЕ БИДИ ПОДОБРО.
само знам едно дена НИКОГАШ НЕ САКАЈ МНОГУ,НИКОГАШ НЕ ВЕРУВАЈ МНОГУ И НИКОГАШ НЕ ВЕТУВАЈ МНОГУ,ЗАТОА ШТО ТОА "МНОГУ" ЕДЕН ДЕН КЕ ТЕ ПОВРЕДИ МНОГУ..
Еден ден ке се чувствуваш и ти како мене,еден ден и ти ке плачеш како што плачев јас...
ЕДЕН ДЕН КЕ МЕ БАРАШ,НО НЕМА НИКОГАШ ДА МЕ НАЈДЕШ!
Лично мој...