Некако си ја научив лекцијата. Иако тешка, беше вредна за учење. И како што кажа, некои патат, а некои се радуваат. Искрено, јас гледам да НЕ се заљубам повторно, по цел ден се смеам и си го живеам животот. Сигурно нема да си ги трошам најубавите години борејќи се за она што не вреди. ПоззПа таква е љубовта. Некој патат , а некој се радуваат. И јас патам за љубота,али никогаш насмевката не ја тргам од моето лице.Порано се затварав дома али сум згрешил премногу.Сега се променив целиот...СЕКОГАШ ИМАМ НАСМЕВКА НА МОЕТО ЛИЦЕ КОЛКУ "Животот и Љубовта" да ме повредуваат секогаш моето лице е насмеано,но моето срце внатре плаче...но не дозволувам некој тоа да го дознае..бидејки тој што ке го дознае ке се радува на мојата ТАГА И БОЛКА...
Заклучок:
Никогаш не дозволувај една личност се да ти биде во твојот живот,бидејки секој негов погрешен чекор и збор,секогаш ти ке бидеш што ке се чувствува ОСАМЕНО...живеј го секој ден како да ти е последен така ке бидеш НАЈСРЕЌНА...ова ти го кажувам од ИСКУСТВО ...поздравв..
А главата.....полна или празна???Празен ден... празна соба... празни раце... празно срце... празна душа... празни мисли...
и чаша преполна до врв...
Cheers!!!
и главата празна...А главата.....полна или празна???
Другарче тука сме си да си се дружиме и помагаме меѓу себе,така ке опстанеме еден кон друг...НАЈВАЖНО Е ДРУГАРСТВОТО...Благодарам за честитката, а воедно и благодарам за љубезните зборови.
Сепак, не се работеше баш за „љубовен“ повик и разочарување, туку беше повик што ме врати во кревката реалност на едно поле, поле кое заедно со личноста која ми се јави за мене се „слаба“ точка.
Како и да е, во право си за пишаното, и кога некогаш ќе се соочам со таков љубовен проблем (иако дај боже никогаш да немаме такви проблеми и маки ), ќе ги имам на ум твоите зборови.
Поздрав и до тебе друже!
Грешиш ако мислиш дека нема да се заљубиш повторно,сигурно така мислиш бидејки си ПОВРЕДЕНА премногу. Кога доага љубовта не прашува дали сакаме или НЕ...едноставно нашите чувства повторноо се рагаат и рагаат...ПОВТОРНО еден ден ке се пронајдеш во некоја НОВА ЛИЧНОСТ...али тогаш ДА сигурно ке ти биди страв повторно да бидеш ти таа што ке биди тажна. и на моменти ке се повлекуваш...али раѓањето на новите чувства ќе те натераат повторно да САКАШ И ДА САКАШ,а за возврат бидејќи ја знаеш лекцијата ќе бидеш и ти НАЈСАКАНА!Некако си ја научив лекцијата. Иако тешка, беше вредна за учење. И како што кажа, некои патат, а некои се радуваат. Искрено, јас гледам да НЕ се заљубам повторно, по цел ден се смеам и си го живеам животот. Сигурно нема да си ги трошам најубавите години борејќи се за она што не вреди. Позз