Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ако нашиве доктори знаат друга терапија освен препишување на лекови кои мора да ги пиеш јас си ја сечам и ја ставам на скара.
Добро е,една грижа помалку.Цело време по пат се смеев како некоја ментално пореметена личност.:rolleyes:И уште ми е смешно.

Ајде мои црно бели да се смееме сите,здраво е тоа,но до граница на нормала нека биде.

Један два три и ...
:D:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Selma

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ако нашиве доктори знаат друга терапија освен препишување на лекови кои мора да ги пиеш јас си ја сечам и ја ставам на скара.
е што сакаш сеа и ти, да замавнат со магично стапче и да те излечат? Претерувате мајке му, што сакате топла вода да измислат? Тие се лековите за терапии и третирање болести. Општи лекари не се доктор Хаус дијагностичари, стварно не знам што очекувате да ви препишат.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
е што сакаш сеа и ти, да замавнат со магично стапче и да те излечат? Претерувате мајке му, што сакате топла вода да измислат? Тие се лековите за терапии и третирање болести. Општи лекари не се доктор Хаус дијагностичари, стварно не знам што очекувате да ви препишат.

Значи за обична пролада и мала главоболка треба јас да пијам со месеци лекови?абе ај...ме отруја со тие лекови.Друга е причината заради која не сакам да ги пијкам ама тоа е друга тема...не ми се карај. mwa : *

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
  • Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Дајте ми идеја за семинарска. Треба да изберам за сликар, писател, или било каква личност која имала голем удел на општеството со своето дело. Се мислев за Чарли Чаплин, но не можам да најдам нешто за него поврзано во тој поглед. Any help?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
A jaс да идам да одморам малку или пак да седам уште малку па да прошетам вечер...aj ке решам за 10 минути.

Гушки бацки.

Статус
Затворена за нови мислења.