Јас сум во форум Музика модератор и може темата тука да ја отвориш ша доколку се развие дискусија ќе ја одделам темата.СДП дали има тема за Foo Fighters .......и ако нема дали би сакале да има....?
Јас сум во форум Музика модератор и може темата тука да ја отвориш ша доколку се развие дискусија ќе ја одделам темата.СДП дали има тема за Foo Fighters .......и ако нема дали би сакале да има....?
Многу креативно... олку добра песна одамна не сум слушнал. Пу да те серат кокошките, голем да растиш сине.Мајор е п***р алеее а Д'Мајор е пеер мајооер е пеееер : ) aлеее ааа : ) Нинџа туртлез : )
Кај беше бе?Сакам да кажам дека конечно се вратив.... Сешто се исподешаваа овие месеци затоа и ме немаше.
Не е п***р така само се облекуваМајор е п***р алеее а Д'Мајор е пеер мајооер е пеееер : ) aлеее ааа : ) Нинџа туртлез : )
Кај бев тука бев... само имав некои проблеми, ама се среди се. Ми фалеше форумов дефинитивноКај беше бе?
А јас најмногу на форумов ти фалев нели?Кај бев тука бев... само имав некои проблеми, ама се среди се. Ми фалеше форумов дефинитивно
Хахахахахаха па наравно како мислишА јас најмногу на форумов ти фалев нели?