Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Не бе онакој те цитирам а на Вулкан Пепел се обраќам : )
јасно ти е ко суза
устфари не сам те цитираја, али љиљакаво чоече сфе си кажуе ; )

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
СДП зошто тоа лиљавото смајли на форумов најчесто се користи кога му се обраќате на членот над вас, кога тоа воопшто не е значењето на смајлито?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes:
па еве глеј, исто као ја што легам и читам и оно глеа и чита ама не лега : )
ј***ш значење, битна е поента хаха

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Епа здраво!:D Јас си дојдов. На 5 дена де...:sram
Туку не ми е тоа муабетот. Сакам да кажам и воедно да се пофалам дека моите должности си ги завршив дури и подобро од очекуваното, сега можам да ја дочекам втората година од моето високо образование. И да - пресреќна сум:)
Особено на фактот дека моите се горди на мене! Тоа ми го полни срцето:)

СКД 2 Сите ние подлежиме на разни промени. Сфаќаме дека се останува на нас. На нас останува дали ќе сфатиме дека сме непресушни извори на љубов, верба и надеж... На нас останува дали ќе бидеме тажни или среќни, дали ќе успееме или никогаш нема да успееме!
На нас останува и да се насмевнеме и да бидеме благодарни што денес го живееме овој ден бидејќи денес можеме многу да направиме .. А што чекаме ?

Ајде луѓе, да одиме да го зграбиме животот пред тој да избега од нашите дланки...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДП зошто тоа лиљавото смајли на форумов најчесто се користи кога му се обраќате на членот над вас, кога тоа воопшто не е значењето на смајлито?
Јасно ми е човечето и затоа препрашав,не ми беше јасно што му е муабетот,ама штом тој вика дека ми е јасно ко суза ете јасно нека ми биде.
Може па му е било досадно и тражиа си е закачку човек....мада не верувам,он никогаш не сака да се кара,онака само шали се,ама овој пут не сам му разбрала шегу :D ....плавуша,јебига :sram
И кад си признае човек дека не свати,не му се верува,значи и да си искрен не се исплати.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДП http://zazabava.com/korpa-od-playboy што е толку убава оваа? мене ми е грда посебно за годините што ги има :eek
појма неам .. е ова е убавина :D

5241739_700b.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Јасно ми е човечето и затоа препрашав,не ми беше јасно што му е муабетот,ама штом тој вика дека ми е јасно ко суза ете јасно нека ми биде.
Може па му е било досадно и тражиа си е закачку човек....мада не верувам,он никогаш не сака да се кара,онака само шали се,ама овој пр не сам му разбрала шегу :D ....плавуша,јебига :sram
A? Ако беше напишаново за муабетот меѓу тебе и Парвати, не прашувам јас за тоа. Општо прашувам, зашто почесто гледам за каква намена се користи тоа конкретното смајли.

СДК ми се спиеееееТ! (yawn)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati
Статус
Затворена за нови мислења.