Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Седи ученик на час приклучен на фејсбук пишува на статус: "Сите на учење а само јас на фејсбук", кога неочекувано му стигнува коментар од професорот "Сакаш да дојдиш да го видиш кецот или да те тагнам" ?

:rolleyes:

Aj доста за денес спамирав.Чао на сите.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сдк на фб на црно бело еве што велат....а сега е 12 и 35 (wasntme)
561738_10152097474555065_809325892_n.jpg

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Моите после резултат од испит: Зошто си паднала на испитот?! Бла, бла бла... Само на лаптоп да се седело... бла, бла, бла... само да се шетало надвор... блаааа блаааа блаааааа....................
Зошто? Зошто?!!! Зошто моравте секој е:cenzuraн ден да ги пуштате сите телевизори до даска, шпоретот, микробрановата, тостерот, машината за перење алишта, компјутерот, лаптопот, сите можни е:cenzuraи препарати!!! Да ги лупате сите врати, да си правите муабет преку соби, никако во иста соба, зошто тивко да се зборува, музиката рокната и комшиите танцуваат, водата пуштена сто саати, аман земи вода вишееее, фрижидерот отврање на секои 5 минути ко демек ќе има нешто ново нареден пат кога ќе отвориш, дојди помини отиди си, аааааајјј ако можеш и влечките додека се движиш посилно да ги влечеш, или кога зимаш чаша треееесни ја од другите, да се знае дека зимашшш, бука врева врева бука БУКАААААА!!
Не знам стварно зошто сум паднала, кога имав толку мир и тишина за време на учење........

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
DarkPassenger, тоа е една од причините зошто учам навечер. Од 1-2 по полноќ до сабајле нема кој да те замара воопшто.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
DarkPassenger, тоа е една од причините зошто учам навечер. Од 1-2 по полноќ до сабајле нема кој да те замара воопшто.

Пфф ако не научам нешто наутро, максимум до 4/5 попладне, ништо не сум направила. После тоа, немам грам концентрација и мотивација. Само кога ќе станам од спиење можам.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Пфф ако не научам нешто наутро, максимум до 4/5 попладне, ништо не сум направила. После тоа, немам грам концентрација и мотивација. Само кога ќе станам од спиење можам.
Ќе спиеш преку ден и вечерта ќе учиш. :) Малце ќе ти се поремети ритамот, али тоа само во колоквиумска/испитна сесија. Јас од кога памтам само навечер учам.

Статус
Затворена за нови мислења.