Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
A? Ако беше напишаново за муабетот меѓу тебе и Парвати, не прашувам јас за тоа. Општо прашувам, зашто почесто гледам за каква намена се користи тоа конкретното смајли.

СДК ми се спиеееееТ! (yawn)
Епа дека едно по друго беше напишано,се поклопи муабетот.
Штом положи и не одиш на кафе,легни си.:)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Епа дека едно по друго беше напишано,се поклопи муабетот.
Штом положи и не одиш на кафе,легни си.:)
Тоа зашто одамна се мислев да прашам, и сега кога Парвати го искористи пак за таа намена, реков да прашам конечно. :)
Дали положив ќе видиме тумороу, а за кафе... ќе одам, што да правам, 3 вечери со ред ги одбивав другарките заради денешниов испит, редно е пред да заминат за СК барем накратко да се видиме.

Ама ми се мешаат и букви и све, 10 мин пишувам две реченици. (Едно dizzy смајли ми треба тука.)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...еве касну , лејди Т ме чека куде скопски дуќани, сфе збок форум еееј : ) haha
се чека ноф исцрпен коментар во темата Собиранки и Одземанки : )

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Колку што може еден ден да биде лош, толку може да биде и добар. Појма немам шо ми се дешава денеска.(facepalm) Како за прв училишен ден, не е до толку лош, ама она шо следуваше потоа... Х О Р О Р - пренос у живо!|-( Изгледа долго ќе го паметам денешниов ден..

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
сдк колку се смеев на зборот ЦАПАЛКИ (стапалки)

Како цапаше, така цапалки се знаеа :rofl

прилепски муабети хахаах

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК
web-room.gif

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ехехеххехе а луге знаете ли дека претеравте со Мони?Јас знам вие не знаете.Девојчето ја доби толку посакуваната слава.Ај сега оладете.

И да,едвај чекам да се породи внука ми ... ама па и јас сакам бебенце...едвај чекам и јас да си имам свое (happy)
ооо да,и сосема заборавив.Вчера зборував со едни личности.Сфатив дека се во право,за жал или за срека таак ке направам...можеби ке боли извесно време ама и тоа ке помине... :)

Статус
Затворена за нови мислења.