Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Остај Мелке што сме нешколарци, туку ми текна дека од ВИП бре имаат 555 бесплатни нели, па ај отепале време на мене дури чекале друг да им пише. :place
Чорба.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
'Oвој е најбољи човек' и рече Доктор Гонзо на лејди Т : )
видега на амстел ленд, неможе да си гу најде девојку, устфари може ама незнае да се одлучи која да му биде
фраер он може да бира која да му биде девојка у моменат : ) haha
поздраф Гонзалезззз : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Selma

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Остај Мелке што сме нешколарци, туку ми текна дека од ВИП бре имаат 555 бесплатни нели, па ај отепале време на мене дури чекале друг да им пише. :place
Чорба.
Ако е за утеха,камо некој да се одлучеше барем време да отепа понекогаш (worried)
али дефинитивно не очекував таква слика од тебе :D ...ме изнасмеа да не пукниш.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Сакам да кажам МИ СЕ ВИКА НА ЦЕЛ ГЛААААААААААААААС! И в село ми се оди, на планина, и на жешково време сакам да му дојде крајот, и испитов конечно да го положам и да се оттарасам од предметов засекогаш, и да не ме бараат сите за кафе баш овие денови пошо САКАМ ДА ОДМОРАМ, иииииии уште многу работи! (yawn)
А да, и портокали ми се јадат, кисели. |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Сакам да кажам МИ СЕ ВИКА НА ЦЕЛ ГЛААААААААААААААС! И в село ми се оди, на планина, и на жешково време сакам да му дојде крајот, и испитов конечно да го положам и да се оттарасам од предметов засекогаш, и да не ме бараат сите за кафе баш овие денови пошо САКАМ ДА ОДМОРАМ, иииииии уште многу работи! (yawn)
А да, и портокали ми се јадат, кисели. |-(
Ако ти се вика на цел глас .. ела ќе пееме Rise Against - Re Education :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Пак ке има кој прв почна мме ...:|
Солзи,марсоли,на сите страни...пак ли ке се делат влажни марамици...ами до кога така?
За некои влажни марамици од бекутан а за останатите сопствениот ракав....ами до кога така?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes:
па бш ништо никој не почна : ) ма да ме увреди дечко сс тој што вика дека тија људи не му се сфиѓаф :/
aaaa ти не би била ти док не се умешаш : ) поздраф Мели : ) бекутан за деца, за мене пиво : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes:
па бш ништо никој не почна : ) ма да ме увреди дечко сс тој што вика дека тија људи не му се сфиѓаф :/
aaaa ти не би била ти док не се умешаш : ) поздраф Мели : ) бекутан за деца, за мене пиво : )
Мене ми се обракаш?
Не си ми јасен...но поздрав и до тебе браааат... :*

Статус
Затворена за нови мислења.