Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе зш не сакате да одите ту скуул?:)
Таму ви се и симпатиите и тоа исунчани (happy)
професорите кои едвај ве чекаат за да изгледа дека си ја заработиле платата,секоја чест на исклучоци.
Таман ке имате причина плус да си легните порано и уживате во нокниот сон.
Таман ке ги осетите вистинските благодети на викендите и празниците,вака секој ден ви е ист :mstickle
И додека одите ту скуул,пробајте да го научите она што сметате дека ке ви користи во животот,оти ке дојде ден кога ке сватите дека школските денови и не се така лоши во однос на се што ве чека во животот.
Не дека ве очекува нешто којзнае колку лошо,секоја возраст,доба од животот си има свои благодети,но и одговорности.
Со среќа во новата учебна година на сите школарци :*

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
професорите кои едвај ве чекаат за да изгледа дека си ја заработиле платата,секоја чест на исклучоци.
Таман ке ги осетите вистинските благодети на викендите и празниците,вака секој ден ви е ист :mstickle
И додека одите ту скуул,пробајте да го научите она што сметате дека ке ви користи во животот,оти ке дојде ден кога ке сватите дека школските денови и не се така лоши во однос на се што ве чека во животот.
Не дека ве очекува нешто којзнае колку лошо,секоја возраст,доба од животот си има свои благодети,но и одговорности.
сакам да те прашам нешто....тебе идеше ли ти се у скул?:rolleyes: сваќем дека животот после средно не е лесен...

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@

Мирче_мкД

Истакнат Член
25 јуни 2012
173
121
343
31
Не знам надека да фатум а не па да кажум, иам 1368 прублеми и оште воа фалше да си ебиш векут да си ебиш
Ае нека е су помин :banghead:cenzura

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово

Ја сакам да иду, фалив ми другари и другарке, зафрканцие, смешке, глупости и сви тија работе. Фала пуно..

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
сакам да те прашам нешто....тебе идеше ли ти се у скул?:rolleyes:
Па и ми се одеше а не дека и не ми се одеше :unsure ама ете да ве охрабрев малку де :)

Не знам надека да фатум а не па да кажум, иам 1368 прублеми и оште воа фалше да си ебиш векут да си ебиш
Ае нека е су помин :banghead:cenzura
Аууу познат дијалект :rolleyes: ....ќе пуминеее.

• Ми се допаѓа
Реакции: Мирче_мкД
Статус
Затворена за нови мислења.