аман ќути и јас не се секов ко за чудо хахахахханикаде не се посеков.......добро е ......мазен како газе на бебе ......аххаахахаа
аман ќути и јас не се секов ко за чудо хахахахханикаде не се посеков.......добро е ......мазен како газе на бебе ......аххаахахаа
АМИНСо моќта на сивиот череп, наредувам да престане да ми се пуши цигара!!! :
Да беше така лесно...
тое брат шо ќе прајш тешко е да му свртиш грб на навиката..://Да беше така лесно...
Ќути у пм, најтешка работа испадна да се откажеш од било која навика... Ама само со силна волја и расипан упаљач во џеб, еден ден цигарите ќе станат минато за мене!тое брат шо ќе прајш тешко е да му свртиш грб на навиката..://
немом јас тука ништо само мом да ти посакам среќаЌути у пм, најтешка работа испадна да се откажеш од било која навика... Ама само со силна волја и расипан упаљач во џеб, еден ден цигарите ќе станат минато за мене!
брат земи запали ја цигарата земи еден дим и остај ја самата од себе да изгори......здравје со добра волја ќе биде....Ќути у пм, најтешка работа испадна да се откажеш од било која навика... Ама само со силна волја и расипан упаљач во џеб, еден ден цигарите ќе станат минато за мене!
Фала ти братко, почит и до тебе!немом јас тука ништо само мом да ти посакам среќа