Форумска љубов | Форумски пар

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Не си разнежнет во последно време?:unsure
ТИПКАВА БРАТ ИМА МНОГУ ЈАКО ТЕЛО ЗГОДНА Е ЖИМИ СЕ , ИМА ТОЛКУ УБАВО ЛИЦЕ И КОЖА КАКО НА БЕБЕ, ШАРМАНТНА Е А И ФИНАНСИСКИ ЈАКО Е СПРЕМНА , ИМА АБТОМОБИЛ ОД ОНИЕ КАО ГИ ВИКА НЕЗНАМ MERCEDES МИСЛАМ, ИМА И ЈАХТА НА ЕГЕЈСКО НЕГДЕ И БИЛА АМА ДРУГАР ЕДНО НЕМА ...................................

МЕНЕ МЕ НЕМА БЕ БРАТ И ЏАБЕ И Е СЕ !!!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ТИПКАВА БРАТ ИМА МНОГУ ЈАКО ТЕЛО ЗГОДНА Е ЖИМИ СЕ , ИМА ТОЛКУ УБАВО ЛИЦЕ И КОЖА КАКО НА БЕБЕ, ШАРМАНТНА Е А И ФИНАНСИСКИ ЈАКО Е СПРЕМНА , ИМА АБТОМОБИЛ ОД ОНИЕ КАО ГИ ВИКА НЕЗНАМ MERCEDES МИСЛАМ, ИМА И ЈАХТА НА ЕГЕЈСКО НЕГДЕ И БИЛА АМА ДРУГАР ЕДНО НЕМА ...................................

МЕНЕ МЕ НЕМА БЕ БРАТ И ЏАБЕ И Е СЕ !!!
абе ова го имам читано низ интернетов,доста се користи,туку друго ми беше муабетО...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
а сепак да ја префрлев темава во Хумор и сеир, а? :D
Одамна беше идејава да се префрли. Сепак повеќе има шпекулации и муабети отколку декларирање дека постојат вистински форумски парови.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Одамна беше идејава да се префрли. Сепак повеќе има шпекулации и муабети отколку декларирање дека постојат вистински форумски парови.
јас сум доказ дека постојат :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and Mila Kunis

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Пред извесен период, мислев дека нема да ја посетувам темава барем до среќна нова година двеилјади и тринајста. Но вечерва одма после вчерашниот халовен, се појави моме кое преку невероватен провокативен цитат, го дебалансира моето духовно спокојство, кафето ми го направи погорко, никотинот - поубиствен. Не знам дали лекот на темава да го барам, дали во подфорумот здравје (мозоков ме боли за тебе мори , душава ми ја изгорее а аааа, срцево ми го разболе а аааа.. и тако даље од Зафир Хаџиманов песната најновата). Ако не го најдам одговорот во виртуелниот свет, ќе закажам термин за третман кај Иван Исцелителот, професионално да ми го реши духовниот љубовен проблем, или во најлоша варијанта секоја вечер ќе ги гледам сериите од типот на Али Риза, лисјата паѓаат, шехерезад и потајно ќе плачам пред малиот екран.
Без перде и срам, спремен на секаков одговор (освен Не), ќе го испукам најсудбоносното форумско прашање на сите времиња:
alba дали ќе ми бидеш форумска девојка ?
Ако е Да...пиши што било, на пример ај лавју, срцушка, кисс ју- мис ју, ми недостигаш, идиот, сељак или слично.
А ако е Не... напрај салто наназад во шаолински стил со двојна задршка без закуцвење.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
не си доволно убедителен за да го кажам судбоносното Да а не сум ни па сигурна да кажам Не, во дилема сум :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and melpomena