не би рекол..хахаххаххах си знам јас како се носеф од текилите чекам 28 да дој да се напрам лом со ниф и да се излапам со некоја на Open Air Party Bitola..мал си ти за текили после кој ќе те носи на токсикологија
не би рекол..хахаххаххах си знам јас како се носеф од текилите чекам 28 да дој да се напрам лом со ниф и да се излапам со некоја на Open Air Party Bitola..мал си ти за текили после кој ќе те носи на токсикологија
може мислат дека таму ќе го најдат принцот на белиот коњ .. или само коњотСДП шо му е на дечињава со тоа ask.fm?
Не знам шо да речам најсериозно.може мислат дека таму ќе го најдат принцот на белиот коњ .. или само коњот
може мислат дека таму ќе го најдат принцот на белиот коњ .. или само коњот
Да ти се множат со новиот аватар и новата економска функција.СДК дека имам точно 1 000 мислења.
Да ми се множат
Е сега може ја видов конечно хахахаххахаах ова на андон дуков е 100% кај трските кај што идеш идеш и уште ти е до стомак е таму у плиткото ме учиш да пливам, у длабоко дека ни ти неможеш Види дури и датата е тогаш кога бевме на плажа памтишВака би требало да може.