абе сакам да комуницираш со мене а не да ми го прегледуваш профилотНе е точно, јас комплетно сум посветен на тебе и на твојот профил.
The_mayor последен пат беше виден како го прегледува профилот на tigerwomen31sk пред неколку секунди.
абе сакам да комуницираш со мене а не да ми го прегледуваш профилотНе е точно, јас комплетно сум посветен на тебе и на твојот профил.
The_mayor последен пат беше виден како го прегледува профилот на tigerwomen31sk пред неколку секунди.
Абе и јас сакам да комуницирам, еве погоре читај дека барав chat да стает на форумов за да комуницираме... ама Иџо некако не ме слушат.абе сакам да комуницираш со мене а не да ми го прегледуваш профилот
а да ме прегледаш на друг начин и ја сакам чатАбе и јас сакам да комуницирам, еве погоре читај дека барав chat да стает на форумов за да комуницираме... ама Иџо некако не ме слушат.
Прегледувањето профил е само скромен потег на шармерите.
Па незнам баш колку очигледно... прилично изедначени беа гласовитеОчигледно на форумов му треба chat... ipopovski до кај си друже со проектот, и дали ќе се реализира?