Нигде не ги спомна модераторите со неутрални мислења.
Епа го изменив мислењето и ги пофалив. Не сите, по име, ама ќе си се препознаат. Иако не треба да се делат пофалби за карактеристика што модератор мора да ја поседува, ама ајде.
Нигде не ги спомна модераторите со неутрални мислења.
Добро бе со сиот ум ме носиш на тема со вовед толку толку безврска како овај ?!Marick14 напиша:Дечко те знам тебе и од Кајгана, истото што го правиш таму, и тука го пренесуваш. Треба да ја посетиш темата што ја направив за Антипатичност. И таму ти бев антипатичен а изгледа и тука сум ти и ај тролај. Немаш друга работа.
Дај не се срами и не ме цитирај ставаќи се во тиња поза за која после мислиш дека некој од инат ти ја критикува негативно. Подобро не отворај тема ако не знаеш а не онаму во темата за кланови се изнапраша овде се инапраша веќе не си ми ни антипатичен иако и никогаш не си ни бил. Сега буквално ми се гади кога читам онакви прашални глупости на ваков добар форум кои има амбиции да биде уште подобар ако има уште некој кој ќе ја поддржи Lady-blue во нејзините напори да го направи форумот катче за забава и созревање на форумџиите.Што е антипатичност?
Кој ви е антипатичен?
Дали луѓето без социјална интелигенција се антипатични?
Како се однесувате кон луѓето што ви се антипатични?
Дали антипатијата може да се развие во омраза?
Добро бе со сиот ум ме носиш на тема со вовед толку толку безврска како овај ?!
Дај не се срами и не ме цитирај ставаќи се во тиња поза за која после мислиш дека некој од инат ти ја критикува негативно. Подобро не отворај тема ако не знаеш а не онаму во темата за кланови се изнапраша овде се инапраша веќе не си ми ни антипатичен иако и никогаш не си ни бил. Сега буквално ми се гади кога читам онакви прашални глупости на ваков добар форум кои има амбиции да биде уште подобар ако има уште некој кој ќе ја поддржи Lady-blue во нејзините напори да го направи форумот катче за забава и созревање на форумџиите.
Ајде сега биди иновативен како за антипатичност и кланови отвори тема и за мочање.
Мочање/мокрење
Дали се помочавте?
Дали мочате два или три пати на ден?
Дали пиевте многу вода па мочате или пиевте сокови?
Дали кревате даска кога мочате?
и како бонус
Клечите ли додека мочате?
Тема каде нема ништо друго освем кратки простиреченици со прашалник на крај во воведот не е ништо друго освем трупање на форумот со глупости колку само да се има покрај името многу постови кои за ништо не придонеле освем за број на теми...
Ај баш да видам кои се тие две теми од кајгана а и од Бадијала најди еден кој памети моја глупа тема како автор кога веќе се запна со тоа што сум направил јас во мојата форумска историја... да ти помогнам ќе си ги ископирам сам своите теми од таму овде и сите да видат што ти мислиш дека е глупо ...Штета што се распадна Бадијала, па за да изнесам какви теми ти отвараше да видат сите. И ти исти теми правеше таму. И сега тука ми солиш памет вакви теми сум правел такви теми сум правел. Не ми се сите теми сјајни, али за секоја тема се*ење, тоа на друго асоцира. Да не отварам сега кајгана и да ти ги постирам твоите две нелогички теми да си ги видиш па после да коментираш.
А такви теми без вовед 3 текста има многу не се само моите, но на вас не ви сметаат моите теми само, туку јас. Али тоа небитно ми е. Замарајте се со мене колку ви душа сака.
Го сакам животот , јас сум среќен !
Синџирот на животот на секој човек започнува со првата негова акла а тоа е раѓањето. Каков ќе е во продолжение по целата негова должина зависи од многу причини на кои ние можеме да имаме удел во поголема или помала мера но каков ќе е почетокот тоа никој не знае додека не почни нашиот развиток како ембриони во нашата прва постела, во утробата на нашите мајки...
Ова е приказна за еден животен синџир кој никој од нас не го посакува а напишана како инспирација од еден човек кој не знае за бариери, човек кој треба секого од нас да го натера да размисли за своите погледи кон живот. Да размисли за неговите тешки мометни во кои мислел дека е готово крај нема повеќе, се откажува од се па дури и да го крати сам на себе синџирот... Да размисли дека се само трошка од тешкотиите кои ги имаат некои други... Тие продолжуваат зошто не и сите ние ...
Nick Vujicic човек без раце и нозе но со грамадна желба за живот и љубов кон истиот. Желба која треба да искри од сите нас но дали е така...
Одвојте неколку минути и погледнете го ова. Погледнете го и размислете за неговите зборови, искрено се надевам дека ќе разберете оти ако се случи да имате тежок лош момент и паднете не треба да се престанете да се обидувате да се вратите како феникс пак назад. Треба да пробате пак, и пак и ако треба пак по милионити пат.... дека секој обид за издигнување значи чекор кон успехот, тоа што сте го направиле погрешно пред тој момент само ве воздигнува на повисоко ниво и целта е се поблиску. Учињето на сопствените грешки е можеби најлошиот начин но тоа ќе доведе до резултат на кој самите ќе се гордеете , успехот е загарантиан...
Би замолил да нема дискусија за него како единка, ова за поентата на животот, животот во кој секој од нас има алки кои се добри и алки кои пукнале ...
Треба ли да го сакаме каков и да е или треба ли да се одкажеме како многумина...
Се извинувам ако случајно е погрешен форумов мислам дека ова има повеќе врска со психологијата на човекот одколку да е само обичен муабет.
Спортски неправди [ Заговори или Случајности ]
Врвниот спорт од секогаш имал и црни дамки. Секогаш и покрај тоа колку да е нешто толку добро има и некој негативен момент во истото. Има многу такви случки, во многу познати и непознати спортови , од во фудбалот не досудени пенали , поништени или признати голови , во атлетиката измислени или требало а не досудени дисквалификации, лоши мерање на време и неправилни прогласувања на победници поради истите причини во најразлично спортови (пливање , велосипедизам, мотоспотрови...) допинг афери без докажување а со пропуштени натпреварувања , едноставно има премногу такви случки.
Неколку примери да спомнеме ...
Божјата рака на Марадона на светското против Анаглија 1986 е најочиглединиот пример според мене , цел стадион видел , цел свет видел преку тв екраните само судијата не видел но тоа се правлилата тој како ќе каже така.
На минатогодишната олимпијада во натпреварот во пливање Фелсп го победи србинот Чавиќ , во тоа можеби никој не верува но технологијата која е пресудна за пливачките резултати истото го потврди па така Фелпс направи рекорд по освоени олимписки резултати.
На олимписките игри 1988 во Сеул американскиот боксер Рој Џонс Јуниор во мечот за тутула во средна категорија буквално го претепал домашниот боксер но судиите не го прогласиле за победник.
Минатата година во фудбал Челзи можеби не доби правилно судење на натпреварот со кој беше елиминирана од Барселона. Но како и во случајот на златото на Аргентина судијата го има последниопт збор.
Постојат уште примери. Имало случај да на светско првенство во атлетика во дисциплина брзо одење да биде дисквалификуван сигурен освојувач на медал на самата целна рамнина заради што на судијата во тој момент му заличило дека трча а немало воопшто никакво неправилно одење. Имало исто во атлетика исклучувања за пребрз старт иако фактички натпреварувачот не тргнал прв туку друг а овај само реагирал на истото. За случаите на престап на линија додека трчале и да не зборуваме , истите утврдени после неколку часови од трките дисквалификувале и можни шампиони во тие дисциплини.
Дали сметате сека позади овие случаи стои светската елита која кажува што и како или дека се само момент на случајност кој останува во историјата впишан како црна дамка.
Дадете и ваши примери , кажете што мислите за истите , кажете дали нешто требало да биде а не било или нешто е така речи безврска направено.
Дали некој има вмешано прсти во сите тие случаи што мислите...
Шака,темава е за критики на администрација овде,нели ист клан сме,те молам да не ја правиме во друг смер,ти си напиша уште прееска тој го свтррте наопаку муабетот.Ајде клански пријателу,повлечи се,за доброто на Марицк те молам.Нека поспие саат два.Ај баш да видам кои се тие две теми од кајгана а и од Бадијала најди еден кој памети моја глупа тема како автор кога веќе се запна со тоа што сум направил јас во мојата форумска историја...
Te разбирам и буквално не скав да пишувам ама пишувањето глупости и барањето пријателчина да затворат тема а после тоа јавно кажување дека нешто нечини а нема врска ... е па ете му , моите две единствени теми на кајгана , нека има бубрези па нека проба да помоча по нив дека не ги бива како теми, дискусијата на истите е мање битна , нека рече дека темите како вовед и соджина не чинат. Кај изгоре тој дискот кај си има мајката на бадијала , па да види дека и сите мои теми овде кои всушност се мои авторски теми ископирани од оргиналот од бадијала и адаптирано за сегашно време па поставени тука на црно бело не чинат. Штета не си ископирав цела сопствена база и тие 20-30 теми ми пропаднаа но сите до една се инспирација на момент и смислување на тема а не копи паст од некоја статија по друг мк портал... еве линк на мои теми тука па нека најде нешто што нечини вистински а не од инат...Шака,темава е за критики на администрација овде,нели ист клан сме,те молам да не ја правиме во друг смер,ти си напиша уште прееска тој го свтррте наопаку муабетот.Ајде клански пријателу,повлечи се,за доброто на Марицк те молам.Нека поспие саат два.
Марицк,мада не читаш сите што пишуваат сепак ке ти се обрати сељачето кое е гордо ако е сељаче.
Замисли тек ниту еден член нема почнато да ти ги превртува твоите збори,да ти прави намештаљки со напиши па избриши постови колку да ја дигне џевата па да се прави наудрен како воопшто да не ја кренал.Со два збора,сеуште никој не почнал намештаљки да ти прави туку само се се изнесува со факти.
Ако некој почне да те критикува во твој стил,тогаш еден форум нема да биде доволен а камоли тема.
не чинат намештаљките и црните дупки што ги копаме,оти еден ден може сами во нив да паднеме.
Сликата беше најкомпетентен одговор на вашите коментари. Ако те погоди во срцето, времето ќе ти ја излечи болката,а ако треба и ќе спамирам 20 слики од овој тип, додека не престанете да хејтате се на форумов... Оди жали се кај Таше судијана ако не ти се свиѓа детето. Ајт сега поздрав.Се е во ред и не туку се извинувај затоа што не ти доликува да се извинуваш заради глупостите на други кои како така си пробала да ги исправиш. Наместо некој друг јавно да те пофали што сум му чистела зад него тој си се фали како сам за себе мисли дека е позитивен...
Се надевам некој ќе ја свати поентата на мојот пост во ореспоменатата тема а сега префрлен овде. Еден да размисли пред да стегне испрати и си го избрише копираното од друго место рпед да го постави овде доволно е за денес... за утре ќе спомниме пак дека копирањето не чини, не ние е никаков проблем, освем кога некој че почне да не нарекува хејтери ставаќи ни тиња слики под нашите критики како оваа што ни ја ставија предходно...