као шо реков на друа тема, а и Парвати го има спомнато тука - одмор е.
Лејди блу, сметам дека темава е топ, но во погрешно време е отворена - нема некоја голема активност по форумов, се` се базира на кајчиња в`езеро.
Затоа и` давам време на темава како и на форумот општо. Сепак нема поминато еден годишен циклус. Имам позитивни но и негативни критики, но сеуште сметам дека е рано за да ги изнесам.
Да Саладин,лето е,форумов нов е,тој што критикува не значи дека го нема тоа во обзир,односно ете конкретно за себе ке пишувам.
Свесна сум дека сите тие работи најверојатно допринесуваат.
Не се согласувам дека темата е отворена во несоодветно време.
Зошто да е несоодветно?
Кога ке е посоодветно?
Критиките кога ги пишуваме се за тој период.
Темата ке биде и после 7 месеци,дај боже и после 7 години отворена.
Во тоа време ке напишеме пак соодветна критика,која ке е за тогаш наменета.
Баш темава ке покаже кој се научил на своите грешки,кој прифатил критика,кој бил "вреден" сега и каков ке биде со тек на времето.
Темава ке трпи се,не значи дека ако јас некого искритикувам дека тоа е она вистинското,тоа ке е само мое видување на работата на администрацијата.
Модератор во иднина читајки ја темава може да му дојде како прирачник за во иднина.
Конкретно и за Лејди еве ке напишам еден пример.
Ете ние знаеме колку време буквално таа се "бори" со сите нас.Што ако еден ден однема сили и трпение за сето тоа?
Токму темава ке биде показател не само за нејзината работа,туку и за работата,ако може да ја наречам работа,на сите од администрација.
За сите членови постојат еден вид опомени,но сами увидуваме како одредени модератори се пристрасни кон своите колеги.За нив нема опомени,бар не видливи за нас.
Темава баш ја свакам како прилика за да го изнесеме своето мислење како членови,без притоа да смее да го избрише неговиот колега кој го штити,и покрај тоа што нема директна навреда во самиот тек.
Да не бидам погрешно сватена,овие кајчиња во езерото се основачи на форумов веке со месеци.
Можеме да ги нарекуваме како сакаме,можеме да сме толерантни колку што ке можеме,но неможеме да чекаме за сите работи соодветно време.
Некои работи од корен се поставуваат како што треба оти после ке е уште потешко да може човек да ги вметне.
Некогаш чекајки едно може да изгубиш друго.
Со целосна почит кон тебе и твојата смиреност,култура и толерантност,го земав текстов како цитат,колку да се надоврзам со своето мислење околу преземениот чекор на Лејди блу.
До сега не ирзбрзала,по кој пат којзнае ке напишам,не сум видела да реагира брзоплето и несоодветно така да ако не ради друго баш заради тоа и во ова ке ја подржам,и да згреши верувам дека не со лоша намера.
Мада сум сигурна дека темава и е на место и во право време.Е сега се друго зависи од нас кој како ке си ја свати темава и нејзината намена.
Еве има пример од погоре дека некој нешто ако замисли,ма ништо неможе да го разубеди макар му пласирале и милиони факти.