Вие и убиецот

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Ако е наркоман, ќе се дружиме, може и да му понудам и јас нешто ;)

Како и да е, бар ја мислам дека снаодливоста би требало да те извлече, особено ако му ја најдеш слабата точка или пак обратна психологија. Сепак и многу е битно да останеш многу смирен и без паника во тој момент, што верувам дека е тешко изводливо..
Јас ако зборувам сега што БИ требало да направам, ако би дошол тој момент поима немам што ќе направам :D
Ехх, ти му викаш убиј ме бе ајде убиј ме, сакам да ме убиеш и ладнокрвниот убиец ќе ти рече е за инает сега не те убивам, се предомислив.

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Ехх, ти му викаш убиј ме бе ајде убиј ме, сакам да ме убиеш и ладнокрвниот убиец ќе ти рече е за инает сега не те убивам, се предомислив.

хахахаххаха, смешно ми стана овоа дури.. Па кој знае, може да се замисле зашо уствари ќе ме убива? Зависи и до личноста, ти велам :p

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
хахахаххаха, смешно ми стана овоа дури.. Па кој знае, може да се замисле зашо уствари ќе ме убива? Зависи и до личноста, ти велам :p
Па ете, ако е џанак ќе те убива за пари. А у моментот он е на тешка криза, а ти пари немаш. Мислам дека тука обратната психологија нема да помогне.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Убиецот има една цел, да те убие.
Верувајте ако наумил (особено наркоман) никакво разубедување нема да помогне.

Сите на форумов храбри, ама ептен.(bravo)

Јас не сакам да замислувам што би било кога би било.
Нешто слично се има случено кај мене на работа, среќа што тој ден бев слободна.
Ама колешките мои што биле таму, наредниот ден не знаеа каде се наоѓаат, дали знаете колку тоа влијае на психата.
На едната колешка буквално и имале вперено пиштол на чело,ја натерале да клекне на коленици (додека другите крадат) баш затоа што се трудела да ги разубеди.
И во сето тоа она да успее да го притисне паник тастерот. (секоја и чест на постапката)
Мислите така лесно се разубедува, особено ако се професионалци.
Чувството дека ви е нарушена безбедноста.
Тогаш проработува инстктот, се зависи од ситуацијата, никогаш не можеш да знаеш како ќе изреагираш.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Темата е едноставна- како би се чувствувале, што би правеле, доколку лежејќи и забавувајќи се со некој ваш пријател, партнер и сл, во природа, или сами додека се релаксирате некаде на отворено, се појави човек со вперен пиштол во вас и има намера ладнокрвно да ве убие.
Без да се сили, без да ве уценува, едноставно, го вперува пиштолот во вас и вели дека има намера да се убие.
Што се случува во вас тогаш?
да се убие или да ве убие?
bold-от

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Појма немам, не сакам да размислувам за такви црни сценарија.
Ако се деси, најверојатно тоа ќе биде најголемиот испит за издржливоста на сопствениот ментален склоп, растегливоста на сопствената лабилност...И баш тогаш, во тие моменти резултатите ќе бидат познати.

Ако некоја ментално силувана џукела решила да те кркне, ни акции, ни планови, чак ни blow job не те куртулува :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Morticia.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
ќе му речам пукај ме у уста и глеј да не преживеам зашо тешко на тебе после

annazac

Истакнат Член
2 август 2012
30
13
108
вака кога размислувам сеедно ми е во моментот дали сум жива или мртва,но сигурна сум да се најдам во таква позиција нема да ми е толку сеедно...xD