Лееј жити безглутенскиот леб немој и тукаЈа би му почнал муабет за веганство, па шо биде нека биде..
Лееј жити безглутенскиот леб немој и тука
Зависи од близината а со тоа и шансата да ме погоди, како и мојата кондиција за трчање и развивање на брзија од место.
Али би бегал, дур не му избегам![]()
Како ќе му правиш муабет? Очигледно со такви нема муабет така да џабе ќе ти е.Ова го има направено Зодијак (барем така е прикажано во филмот).
Што знам, зависи колку е оддалечен од мене. Ако е поблиску, би пробала да го соборам, со надеж дека барем ќе си дадам време да подизбегам. Ако е поодалечен, веројатно би започнала или да го молам да не ме убива или да се обидам да му ја сменам намерата со муабет.![]()
Како ќе му правиш муабет? Очигледно со такви нема муабет така да џабе ќе ти е.
Воведот не е во ред. Како може да вперува пиштол во мене и да се убива сам себе? Треба да пишува дека има.намера да ве убие. Како и да е, со тоа очигледно мислев на тоа дека штом некој решил да ме убива, сигурно нема да можам никако да му ја сменам намерата. Тој пред тоа решил и не му е гајле што ќе му кажам.Зошто е очигледно? Во воведот вели "...го вперува пиштолот во вас и вели дека има намера да се убие." Можеби ќе успеам да му ја променам намерата.
Едит: чек малце. Вели "...го вперува пиштолот во вас и вели дека има намера да се убие." Уфф, џабе се потресов. Тој себе си ќе се убивал, јас помислив мене.
Never mind.![]()