Лееј жити безглутенскиот леб немој и тукаЈа би му почнал муабет за веганство, па шо биде нека биде..
Лееј жити безглутенскиот леб немој и тука
Зависи од близината а со тоа и шансата да ме погоди, како и мојата кондиција за трчање и развивање на брзија од место.
Али би бегал, дур не му избегам
Како ќе му правиш муабет? Очигледно со такви нема муабет така да џабе ќе ти е.Ова го има направено Зодијак (барем така е прикажано во филмот).
Што знам, зависи колку е оддалечен од мене. Ако е поблиску, би пробала да го соборам, со надеж дека барем ќе си дадам време да подизбегам. Ако е поодалечен, веројатно би започнала или да го молам да не ме убива или да се обидам да му ја сменам намерата со муабет.
Како ќе му правиш муабет? Очигледно со такви нема муабет така да џабе ќе ти е.
Воведот не е во ред. Како може да вперува пиштол во мене и да се убива сам себе? Треба да пишува дека има.намера да ве убие. Како и да е, со тоа очигледно мислев на тоа дека штом некој решил да ме убива, сигурно нема да можам никако да му ја сменам намерата. Тој пред тоа решил и не му е гајле што ќе му кажам.Зошто е очигледно? Во воведот вели "...го вперува пиштолот во вас и вели дека има намера да се убие." Можеби ќе успеам да му ја променам намерата.
Едит: чек малце. Вели "...го вперува пиштолот во вас и вели дека има намера да се убие." Уфф, џабе се потресов. Тој себе си ќе се убивал, јас помислив мене.
Never mind.