Да не постоеа такви јебозовни госпогици, јас до сега ќе бев женат со дете или две деца, ќе штедев за одмори место за журки, ќе читав весници наместо да се коцкам, ќе дркав на комшивките и на другарките од женами место да бркам млади пичина, ќе одев на скромен пикник со скара место да прајме живи свирки со другариве и да пушиме штрафови, ќе одев да играм табла место на бокс, ќе се гришев за брковите место за телото, во фонтаната ќе си чував карпус да се лади наместо пиво, ќе немав предизвик да скокам на банџи односно ќе бев кукавица 100%, ќе одев на работа во 7:50 а не како сега во 10 (некогаш и не одам), ќе одев на театар место на пена парти, ќе одев на сериозна отмена вечера со сопругата во ресторан место на Ван Бурен, ќе спиев со долги пижами да не ме фати грбот а сега спијам и гол и на отворено небо ако треба, ќе одев на плажа со фамилијата во 5 после јакото сонце а сега после 12 наполноќ со месечината, ќе гледав премногу романтични филмови наместо порничи, и едно многу заебано ќе морав да спијам секоја вечер на истиот кревет со истата жена во истата соба.
Да живеат јебозовните госпогици.