Или може и до Скопје да дојде, за мене да си земам нештоКај Спасе сега? Не бе душо ми се темнит... Едино Феникс да се преместит накратко пред двор...
Туку стварно, што не почне Спасе деливери да праи, знаеш колку пари ќе праи
Или може и до Скопје да дојде, за мене да си земам нештоКај Спасе сега? Не бе душо ми се темнит... Едино Феникс да се преместит накратко пред двор...
Или може и до Скопје да дојде, за мене да си земам нешто
Туку стварно, што не почне Спасе деливери да праи, знаеш колку пари ќе праи
Епа сегааа ај ако не ништо да не праи чоекот, само бурекџилницата и тоа да му е цело време, па ќе се бедирам ја бе, у делириум ќе паднамџабе.. и деливери и далавери.. спасе си е спасе.. ќе ги искоцкат сите до еден
јадам со лева, пишувам со десна.....Пишуј со лева.
Она била од Џевџелијасегде врнело,само Гевгелија не
замисли какви глупости имам пишувано во учебникот од осмо по историја или во по музичко од прваСакам да сум средно пак!
Најдов стари тетратки од средно и се изнасмеав со глупостите пишувани на последните страници. Некој ден ќе се изнапишам во темата за бисери.
Ми враќаш за пивофестот а?намерно нејќев бе да те тагнам, знаев дека си љубопитко и ќе видиш
Здравоо на сите ,како сте ми ,нешто ново?! Јас само што дојдов од пат па да ве поздавам
jа да ве поздравам ќе се спремам должноста ме вика и се читаме вечер.и кај најде мува под мајцава да ми лета у пм свашта
хахахаха ме фати у арните иначе знам да бидам и : па сеа ти види хахаха ама не е исклучок и да бидамоти таму кај должноста....и немој да ме замаваш за прегеска во темата ...оти јас вака сум чат пат...моментално
хахахаха ме фати у арните иначе знам да бидам и : па сеа ти види хахаха ама не е исклучок и да бидам