Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Кај Спасе сега? Не бе душо ми се темнит... Едино Феникс да се преместит накратко пред двор...
Или може и до Скопје да дојде, за мене да си земам нешто :D
Туку стварно, што не почне Спасе деливери да праи, знаеш колку пари ќе праи (nod)

близнак

Староседелец
21 јуни 2012
169
306
1,063
Или може и до Скопје да дојде, за мене да си земам нешто :D
Туку стварно, што не почне Спасе деливери да праи, знаеш колку пари ќе праи (nod)

џабе.. и деливери и далавери.. спасе си е спасе.. ќе ги искоцкат сите до еден

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
џабе.. и деливери и далавери.. спасе си е спасе.. ќе ги искоцкат сите до еден
Епа сегааа ај ако не ништо да не праи чоекот, само бурекџилницата и тоа да му е цело време, па ќе се бедирам ја бе, у делириум ќе паднам :eek:

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
јадам со лева, пишувам со десна.....:pusi
сегде врнело,само Гевгелија не :place
Она била од Џевџелија :)
Сакам да сум средно пак! :place
Најдов стари тетратки од средно и се изнасмеав со глупостите пишувани на последните страници. Некој ден ќе се изнапишам во темата за бисери. :giggle
замисли какви глупости имам пишувано во учебникот од осмо по историја :) или во по музичко од прва :)
намерно нејќев бе да те тагнам, знаев дека си љубопитко и ќе видиш :sreken
Ми враќаш за пивофестот а? :)
----------------------------------------
Доколку некаде ме спомнуваат на форум сакам да бидам тагнат :) онака случајно се пронајдов во постот :) и позитивно изненаден :) (hug)

• Ми се допаѓа

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
jа да ве поздравам ќе се спремам должноста ме вика и се читаме вечер.и кај најде мува под мајцава да ми лета у пм свашта

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and parvati

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
jа да ве поздравам ќе се спремам должноста ме вика и се читаме вечер.и кај најде мува под мајцава да ми лета у пм свашта

оти таму кај должноста....и немој да ме замаваш за прегеска во темата:zelen ...оти јас вака сум :frantic чат пат...моментално :giggle

• Ми се допаѓа

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
оти таму кај должноста....и немој да ме замаваш за прегеска во темата:zelen ...оти јас вака сум :frantic чат пат...моментално :giggle
хахахаха ме фати у арните иначе знам да бидам и :mad::mad:cenzura(punch) па сеа ти види хахаха ама не е исклучок и да бидам :cool::D:frantic:wavespin(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty
Статус
Затворена за нови мислења.