Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Промена на програма, но ми одговара. Конечно дома, среќа времето е многу убаво |-(.

Serenity

Нов член
23 јули 2012
18
12
3
za dve godini ke maturiram a edna od poglavnite zelbi za profesija mi e advokat ili sudija. prasanjeto mi e: so e potrebno da se uce( koj fakultet ) za advokat ili sudija? dali treba prvo da se uce opsto pravo pa posdipplomski za konkretnite struki ili ima fakulteti odnapred ustruceni za tii profesii? i dali imate informacii kak e tva u makedonija?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
прееска не се мери иииии незнам колко сам висок : )
неам појма еј, стфарно незнам, т'мн сам

мој одговор у тему колко сам висок, као прф пут да га читам, ама стфарно е такој, толко сам висок

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Сакам да сум средно пак! :place
Најдов стари тетратки од средно и се изнасмеав со глупостите пишувани на последните страници. Некој ден ќе се изнапишам во темата за бисери. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and TIGERWOMAN31SK

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
za dve godini ke maturiram a edna od poglavnite zelbi za profesija mi e advokat ili sudija. prasanjeto mi e: so e potrebno da se uce( koj fakultet ) za advokat ili sudija? dali treba prvo da se uce opsto pravo pa posdipplomski za konkretnite struki ili ima fakulteti odnapred ustruceni za tii profesii? i dali imate informacii kak e tva u makedonija?
девојче бе за цели години матурираш а чак и шо учебната не е уште почната (facepalm) дај бе олабаи, на распуст сме да а е**м... :eek:

другпат тагнувај :) инаку да се надоврзам на муабетот :) ќе имаше свадба :)
намерно нејќев бе да те тагнам, знаев дека си љубопитко и ќе видиш :sreken

Абе близнак ќе ојме до Феникс по една пиза кифла да јајме?! :sreken

Статус
Затворена за нови мислења.