некоја друга гледаш сигурно,ама не ми смета...и не ширии дезинформации оти и онака секунди се во прашањене навлегви многу суштински во муабетиве, со лева куцам на лаптопов.. деснава ми е зафатена кај шо те гледам во камера бицепс.....
некоја друга гледаш сигурно,ама не ми смета...и не ширии дезинформации оти и онака секунди се во прашањене навлегви многу суштински во муабетиве, со лева куцам на лаптопов.. деснава ми е зафатена кај шо те гледам во камера бицепс.....
некоја друга гледаш сигурно,ама не ми смета...и не ширии дезинформации оти и онака секунди се во прашање
Епа штом имамвме секс,јас сум како скорпиите,ебни бегај,од сега си фреедобро ај ќе си чутам.. не е фер да знаат сите за нашиот ССС... (сајбер скајп секс )
ебаве у пар, скајпате се и сексате се преко камере : ) hhhh
пази брат да не ти испуца тој што га 'зафаќкуеш' сс десну руку како пиштољ на тфоју слику
ке се наедеш за цел дн : )
да не иду офтопик ја иам едну девојку на форум : P али изневерују гу сс поише, не гу тагам ке ме јебе после од ќутеци : )
абе некој сексал на камера,јас уште не сум никој не ми дава,и јас ке пљачку банку сас васОни се сексав преко камеру, ми да земе да плаљчкамо банку преко скајп . Вадите паре овој е пљачка на банку преко скајп
пази брат да не ти испуца тој што га 'зафаќкуеш' сс десну руку како пиштољ на тфоју слику
ке се наедеш за цел дн : )
Епа штом имамвме секс,јас сум како скорпиите,ебни бегај,од сега си фрее
боље брат бољееее, турај балон на пачурку за да не ти биде као пеќурка, ииии за сфак случај да не затрудиникористам кондом братче за сваки случај.. сумлив ми е мониторов, секакви пи*ки на него гледам
боље брат бољееее, турај балон на пачурку за да не ти биде као пеќурка, ииии за сфак случај да не затрудини
заааа деет месеца ке ти роди тетриз