Колку дена направивме?
1 ден и 2 сати без 4 минути, односно 26 саати без 3 и пол минути.. односно 1443 мин, уствари 86400 секунди
Колку дена направивме?
1 ден и 2 сати без 4 минути, односно 26 саати без 3 и пол минути.. односно 1443 мин, уствари 86400 секунди
мене да ми врвеа барем .... ,немој да си се изнервирал,тешко тебе тогаш.
МЕНЕ ЗА СЛАБО МЕ СМЕТАШ?
МЕНЕ ЗА СЛАБО МЕ СМЕТАШ?
МЕНЕ ЗА СЛАБО МЕ СМЕТАШ?
...си знаев јас,само го пробував колку е искрен,во право време како му се исправи,алал да ми ти е
е сега да го видиме.
Ако тврдиш дека до сега за овие толку многу саати не си ме изневерил,а исттовремено кажуваш дека ке си верен од сега ко никад до сега,тоа автоматски не е изневерување ке е до анасана....дури мене ме зачеша,а?Ама види душо, јас ништо ова она (се чешам).. само гледав, не помислував на друго.. (појќе се чешам).. умов ми беше цело време во тебе и знаев дека погрешно ќе гледаш на работиве, затоа се повлеков на време.. и од овај момент ќе бидам верен као никад (се умрев од чешање) ...
цМок
Ако тврдиш дека до сега за овие толку многу саати не си ме изневерил,а исттовремено кажуваш дека ке си верен од сега ко никад до сега,тоа автоматски не е изневерување ке е до анасана....дури мене ме зачеша,а?