Трачеви и новости

AnnAmaa

Полноправен Член
11 јули 2012
42
20
8
СК.
зетот има 45 години невестата 20 години
зетот има неколку шпедиции низ македонија и друг бизнис така да камче имат и тоа доста затоа 10 000 кркушки се гола вода за него
И уште да ми кажете дека невестата и покрај тоа што е млада е и сиромашна од работничко семејство:|

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Зграда во крв, соседи во шок. Ваква е денес сликата во зградата на улицата “Маршал Тито“ во Неготино, каде утринава 23-годишниот Димитар С. за уби својата 57-годишна мајка Нада.

dimitar.jpg

Зошто Димитар посегнал по животот на својата мајка ќе утврдуваат надлежните органи кои денес вршеа увид на местото на убиството.
Според информациите, Димитар и мајка му живееле сами во станот. Неговиот татко, кој инаку бил познат стоматолог, починал пред некоја година. Димитар бил студент на Факултетот за физичка култура во Скопје, а неговата мајка работела како хигиеничарка во Здравствен дом, а повремено и во пералната.
Соседите со поделени изјави. За некои мајката и момчето биле добри и мирни луѓе кои не се расправале, други пак велат дека повремено се слушале некои несогласувања меѓу мајката и синот.
Вистината ја знаат само тие. А вистината ја убиството ја призна и самиот Димитар во полициската станица по неговото апсење.
За убиството за својата мајка, момчето пишувало и на социјалната мрежа Фејсбук. Пред и по убиството се ределе статусите на неговиот профил.
-Фала ви на сите, г…а, еве ви ја, ја заклав, ја угушив, бил еден од статусите на Димитар на Фејсбук.
Напишал и дека „работата била конечно завршена“. Наводно, убиството го извршил бидејќи мајката имала многу мажи по смртта на неговиот татко.
Вработени во Комуналната хигиена утринава околу 3:40 часот забележале момче како во контејнер фрла женско тело облеано во крв во контејнер.
Полицијата веднаш била повикана, по што Димитар бил приведен и однесен во полициска станица каде го признал убиството.
Неговата мајка, неофицијално, имала околу 10 убоди од нож по вратот, стомакот и градите.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас пак би кажала госпот нека го опамети,а кога ке го опамети товарот за стореното што ке го носи,нема да е мал
Ако го осудуваме и му посакуваме лошо да го снајде,не сме ништо поарни од него.
Несмееме дури ни да го осудиме,не се суди ни за оние чија приказна цела ја знаеме а не пак во случај кога го знаеме само она што сме го прочитале. (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: Dare

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
нема потреба да го казни .. баш го оправдувам детето .. кај мене тоа да се случело уште одамна ќе беше заклана :) а не да чекам
Абе и не може да се знае дали е баш таа причината за убиството.
И мајка ми да го правеше истото и јас ќе ја убиев, па и со татко ми би го сторила истото.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе и не може да се знае дали е баш таа причината за убиството.
И мајка ми да го правеше истото и јас ќе ја убиев, па и со татко ми би го сторила истото.
Аман луге,ја видовте жената на лице место? :)