А јас се надевав некој нов ќе ми кажиш. Го имам гледано, и стварно е еден од најдобрите филмови шо ги имам гледано, ever.
А овој си го гледала? Има и германска верзија, постар е тој, али тој е оригиналниот.
А јас се надевав некој нов ќе ми кажиш. Го имам гледано, и стварно е еден од најдобрите филмови шо ги имам гледано, ever.
Adrien BrodyА овој си го гледала? Има и германска верзија, постар е тој, али тој е оригиналниот.
Adrien Brody
Не сум го гледала овој, сега ќе го спуштам. Фала.
Народен правобранител мислам.би замолил ако има некој од форумов кој би ми помогнал околу составување на Поплака во врска со усклучување на струја, за која постојат доказ сметки дека истата е подмирена.
Значи ме интересира од прилика уводот како би бил на писмото кое треба да го пуштам во централа во Скопје.
Однапред ви благодарам.
Не се договараме, ова беа прашања и одговори. Всушност нели тоа е поентата на темава?
па види вака,темава не е јавно поштенско сандаче толерирам едно/две прашање/одговор но не и 5-6 поста околу една иста работа на двајца луѓе,така да да си знаете за нареден патНе се договараме, ова беа прашања и одговори. Всушност нели тоа е поентата на темава?