Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
А јас се надевав некој нов ќе ми кажиш. (worried) Го имам гледано, и стварно е еден од најдобрите филмови шо ги имам гледано, ever.

А овој си го гледала? Има и германска верзија, постар е тој, али тој е оригиналниот.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
би замолил ако има некој од форумов кој би ми помогнал околу составување на Поплака во врска со усклучување на струја, за која постојат доказ сметки дека истата е подмирена.
Значи ме интересира од прилика уводот како би бил на писмото кое треба да го пуштам во централа во Скопје.
Однапред ви благодарам.

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
би замолил ако има некој од форумов кој би ми помогнал околу составување на Поплака во врска со усклучување на струја, за која постојат доказ сметки дека истата е подмирена.
Значи ме интересира од прилика уводот како би бил на писмото кое треба да го пуштам во централа во Скопје.
Однапред ви благодарам.
Народен правобранител мислам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
хаххахах кога и да отворам само се смеам :D кај ти текна поплака да отвориш тема на форум хахахаххахахах
па види,купи некоја кника за правопис и правоговор,состави сам па ние ќе ти корегираме :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Не се договараме, ова беа прашања и одговори. Всушност нели тоа е поентата на темава?
па види вака,темава не е јавно поштенско сандаче :) толерирам едно/две прашање/одговор но не и 5-6 поста околу една иста работа на двајца луѓе,така да да си знаете за нареден пат :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars
Статус
Затворена за нови мислења.