Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Кога после многу години ќе се видиме во град, несакајќи ќе се судриме, тивко ќе ти барам извинување. А ти ќе продолжиш по својот пат, прашувајќи се каде сум ја видел оваа жена. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако некому му велиш жал ми е,гледај го во очи

250908_332261646860887_903975889_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
SDP ima li nekoj sto ke ide vo ohrid na odmor? Da mi kaze kade se naogja gradskata plaza vo ohrid za kapenje :/ zasto sakam da rezervriram smestuvanje vo centar oti sum bez kola :(( Nemojte po ulici po moznost so slika :D p.s. nemam makedonski font na ovoj pc :))
Градска плажа? :eek: Па таму ни охриѓани не одат. Се наоѓа близу ромска населба и најчесто Роми одат таму.

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
Градска плажа? :eek: Па таму ни охриѓани не одат. Се наоѓа близу ромска населба и само Роми одат таму.
и водата е катастрофа полно е со треви трски и слично
имаш автобусчиња мали идат до сите плажи во секое време

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
СДК дека некогаш другарка може да те пренервира толку многу што ти доаѓа од балкон да скокнеш, како мене што ми е сега. :gjavol:banghead:mad:place(envy):(.........и уште шо да ставам? :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
СДП дали некој знае СИГУРНО дали е возможно само со лична карта да патувам до Црна Гора преку Албанија? Бил некој, знае? Енибади? ептен ми е важно? Јас гуглав и најдов вести од март годинава дека е донесена одлука дека може, ама тоа ќе било во иднина, затоа прашувам, значи ми треба некој што сигурно знае да ми каже:unsure
Само Србија со лична карта можеш да поминеш, а за преку Албанија обавезно ќе ти треба пасош, и пак едвај ќе те пуштат.
SDP ima li nekoj sto ke ide vo ohrid na odmor? Da mi kaze kade se naogja gradskata plaza vo ohrid za kapenje :/ zasto sakam da rezervriram smestuvanje vo centar oti sum bez kola :(( Nemojte po ulici po moznost so slika :D p.s. nemam makedonski font na ovoj pc :))
Ма дај, која градска плажа...Не е таму за одење, одат само старци, изолирани.
Имаш Такси кај Жито Леб (кај Гимназијата) и имаш комбиња на секој 20-30 минути..само покарај се со такситите за по автобуска цена да те носат, на пример сега последниве недели до Гранит беше 30-40, до Славија 30, Метропол 40, а не по таксиметар пошто ќе те ошурат 200-300 денари.
Оди на Сараиште, Потпеш, Канео-таму пешки се оди, а е убаво и има многу змии :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
SDP na koja strana mozam da gledam vecer finaleto? Na max tv ne moyam da gledam bidejki ne sum vo Makedonija, probav i na zulu ne saka.

Статус
Затворена за нови мислења.