Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
tumblr_m5twxeXk6g1rydxkro1_500_large.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and Luckky

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Сакам да кажам дека форумов стварно бил драматичен.

Изгледа јас не сум бил многу активен или не сум бил на вистинско место во вистинско време ама преку некои случки и теми во последно време гледам дека има опасна драма. Преминуваме од крадење теми од други форуми во дупли акаунти и опасни ривалства.

Само да не дојде до раскинувања на виртуелните врски, виртуелно изневерување и заведување, секс-актови преку сандаче или пак да излезат во јавност приватните разговори - оти ќе биде турска серија.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
‎"Понекогаш си мислам 'Па ние сме само другари. Тој ми е како брат'. Но, кога ќе видам дека и обрнува внимание на друга девојка, се чувствувавм повредена - како да нема право на тоа".

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Зошто Биковите се толку тврдоглави хороскопски знаци??? Ауууууф со камен да зборувам ќе ми одговори и ќе ме сфати, ама Бикот мој никакооооооо!!!!

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
СДП дали некој знае каде се наоѓа точно базата на Брза Пратка во тц Мавровка? И како да ги спакувам производите во кутија или во ќеса? Веќе 5 ден како прашувам и значи никој не ми одговара од профилот на Брза Пратка а пред 2 часа биле онлајн, на телефоните никој не се јавува :mad

Статус
Затворена за нови мислења.