trcam od niva nakaj doma… aman so ova piperov vise. Soblakam vleckite i pravac na cheshma. Se cekame so devojka mi na avtobuska u centar.Ja spremanje maksimum. Duri i se banjav… tato sabajleto me ishishia fraerski za na strana da se ischeshlam i se picnuem TOP… manekeni voda mozat da mi nosat, tesna farmerka mesto neam za ifonot 4 ama kao vidra sum u farmercinjava pa u ruka ke go nosam,,neka vidat sto e TIPche...ziam fichoto na tate i cepam nakaj skopje. se parkiram kaj skopjanka i fakam 57ca zosto i rekov od cair sum zosto ako i kazam deka sum od katlanovo nema ni muabet da mi naprai. Se kacuem u dvokatnjak onaka sherifski i op site me gledaat od glava do peta,nekoj tipki se smeshkaat i me snimaat…kao shnajderki da se dvapati od gore do dole a najveke nadole zjapaa … ja pudding se topam..i onaka so racete kao po kilo lep pod mishka, ne upadlivo go prefrlam i nego od levo na desno so kratka cheshka na levoto … idam nakaj zadnja za prv da sripam zosto veke kasnam… zastanue avtobusot ..ja ripam kao kengur a ona veke tamu doterana, stikla,minica, dekolte, nokti crveni, plava kosa, cicka posluzavnik mozesh casa da ostais nema da padne…i i vikam kaj si ma cuco, auf ke te progoltam..a ovaa drsko mi vraka “ sto be ti u plastichni vlecki
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA