Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Не е убо ептен учење... и јас така здравјето го губев. Шо појќе учев то појќе грипови ме фаќаа.:zelen
Јас здравјето го изгубив во смисла на неспиењето и нервозите (Посебно вчера, кога проф. ми се запна дека ќе ми пишела 8 иако на двата колоквиуми имав 9ки. Племе нејзино хрватско! :cenzura).
Само книга во облик на тоалетна хартија или било каква друга физичка потреба :D
нема на што фала
убаво што се исплатил трудот на најверојатно твоите заслуги (inlove)
Ко ке имаш време почасти нешто,поготово во некои послободни термини кога е стишан форумот :)
Ако не друго удри некое папарацо за мене,па и јас да осетам дека некој приметил дека постојам :D

Хахахах да, само такви книги.
Ѝ се има допаднато составот за љубовта шо го напишав, веројатно затоа десетката. :giggle
Ќе отворам по некоја тема деновиве, една посебно се мислам веќе некое време... ќе ја биде утре.

А сега прво дури се актуелни темиве во дводимензионална уметност, да не останам покусо, и јас ќе отворам една. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зашто бе Мели волку трагично сфатено?:rolleyes:
Дечкото се одјавува од форум,не оди да прави самоубиство па ние дополнително да го демотивираме :)
Се повлекува од Х причини од коишто не му се допаднал форумов,не верувам дека некој личен проблем го натерал да го брише акаунтот :)
Него малку е глупо сето тоа одјавување и збогување,имаше и други како него 048 и скуби ду пишаа дека ќе си одат па гледам уште се тука.Ако си одиш,оди си како што си дошол-никој не те приметил тогаш,не прави скандали ни сега :)
Мила бе]:) :D
До кога јас и ти погрешно ке се разбираме :unsure
Јас многу убаво и доста опширно се опфатив
па дури и дека не сакам да читам нечии збогувања ама не ги свакам до толку како скандали :D
Да не си се осудила и овој пат да ме сватиш до толку буквално оти тешко тебе тогаш :D ке ти се фатам за малиот прст.
Зарем мора секогаш да ме читаш или како иронична или како трагична (wasntme)
Пробај да ми го прифатиш начинот за начинот за хумор и не гледај во моите постови како напади врз некого,туку како лични ставови околу работите за кои дискутираме.
Од мој аспект гледано,не мислам дека јас ги сватив трагично работиве
Можеби само малку подлабоко ги размислив.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас здравјето го изгубив во смисла на неспиењето и нервозите (Посебно вчера, кога проф. ми се запна дека ќе ми пишела 8 иако на двата колоквиуми имав 9ки. Племе нејзино хрватско! :cenzura).

Хахахах да, само такви книги.
Ѝ се има допаднато составот за љубовта шо го напишав, веројатно затоа десетката. :giggle
Ќе отворам по некоја тема деновиве, една посебно се мислам веќе некое време... ќе ја биде утре.

А сега прво дури се актуелни темиве во дводимензионална уметност, да не останам покусо, и јас ќе отворам една. :D

:D
Само се молам да не е една од оние што јас веке ги имам замислено

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Мила бе]:) :D
До кога јас и ти погрешно ке се разбираме :unsure
Јас многу убаво и доста опширно се опфатив
па дури и дека не сакам да читам нечии збогувања ама не ги свакам до толку како скандали :D
Да не си се осудила и овој пат да ме сватиш до толку буквално оти тешко тебе тогаш :D ке ти се фатам за малиот прст.
Зарем мора секогаш да ме читаш или како иронична или како трагична (wasntme)
Пробај да ми го прифатиш начинот за начинот за хумор и не гледај во моите постови како напади врз некого,туку како лични ставови околу работите за кои дискутираме.
Од мој аспект гледано,не мислам дека јас ги сватив трагично работиве
Можеби само малку подлабоко ги размислив.
хаха океј ако ја сум грешка,како и да е ете си го произнесов и своето мислење на тема: Збогување со форум:D

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сакам да кажам дека 100 стапа по туѓ грб ништо не се,а по својот и еден да е па многу боли!
Понекогаш не можете да знаете како е некому додека не се ставите во негови чевли дури ни тоа не можете да го направите,затоа не треба да судиме,доколку не можете некому да помогнете најголема помош е да не одмагате!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Три пати ме имат фатено само вирус со пролив... а за овие со температура, главоболки, сипаници, ганстритис, аномалија, тетанус и слично да не прам муабет- ито се то од пусти проклети книги.(bandit)
Како бе да ти кликнам лајк тука на толку многу итис утис итис утис итис утис :D
Сакам да кажам со Dr.Gonzo ви спремаме спрајс... проект црнобело 2012та, други детали не откриваме(bandit)
Да не речам ама ке речам дека уште синока осетив дека се спрема нешто вакво за во темата твоја и на докторот
Се надевам дека и за мене ке има по нешто да се изначитам :D ....не за друго,овој пат оставив доста материјал зад себе и ваљда нешто бар сте приметиле :place
Да додадам од каде претпоставив,да не испадне дека сум видовита,Мајоро и Гонзо толку мирни :^) никогаш не биле

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and JaMi

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хаха океј ако ја сум грешка,како и да е ете си го произнесов и своето мислење на тема: Збогување со форум:D
Ајде аирлија нека е првото јавно не недоразбирање (handshake)
(inlove) (inlove) (inlove) (inlove) (inlove)

како и да е ете си го произнесов и своето мислење на тема: Збогување со форум:D

абе не (shake) (shake) грешка си,се работи за темата сакам да кажам,или јас грешка сум овој пат (wasntme)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
а шо го направивте форумот вие..луѓево шо заминуваат и шо се збогуваат и као трогателно незнам што незнам како..ако вие е најголем проблем у животов тоа дали ве избркале или ве издемотивирале на форум..блазесиви и ви завидувам :)
ти го направи форумов Пинк парада(естрада) :DСинан Сакич, Миле Китич, Шабан Шаулич сеа и Кеба ама Лепа Лукич ти фали што би се рекло Убавка Кродмидовска .Битно не расположуваш максимално другото не е битно :D

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Ајде аирлија нека е првото јавно не недоразбирање (handshake)
(inlove) (inlove) (inlove) (inlove) (inlove)

како и да е ете си го произнесов и своето мислење на тема: Збогување со форум:D

абе не (shake) (shake) грешка си,се работи за темата сакам да кажам,или јас грешка сум овој пат (wasntme)
хахаха абе нема таква тема:giggle него еве се збори во оваа во последниве постови:giggle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хахаха абе нема таква тема:giggle него еве се збори во оваа во последниве постови:giggle
Одма сите до еден да се средат...значи на погрешна тема пишиме еден куп офф топици :rofl
Кој е тука модератор :unsure
Јас дека не кликам на копчето пријави еве јавно му се обракам...да се средат сите офф топици или да се преместат во соодветна тема доколку постои.Ако не постои нека не дозволи да се отвори (worried)

Статус
Затворена за нови мислења.