Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
СДК конечно оценка од последниот испит, 10! Аууу, кој :nerd сум значит. (wasntme)
(party) (party)(party)
Браво за тебе шо многу учиш... и браво за мене шо ти имам еднаш речено- оди учи... знаев дека еден ден ќе славиме (party)(pivo)(cake)(handshake)(y)(sun)(flower)(rain)(cash)(muscle)(drunk):^):mstickle:|:place:wub:rolleyes::nah.. ај доста ти е... не ќе ти прам роденден- за роденденот појќе

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
melpomena & The_Mayor - фала. Ова дефинитивно е мотивација, ама до први септември јас книга не-чеп-кам. :D Здравјето ми се зеде веќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
melpomena & The_Mayor - фала. Ова дефинитивно е мотивација, ама до први септември јас книга не-чеп-кам. :D Здравјето ми се зеде веќе.
Не е убо ептен учење... и јас така здравјето го губев. Шо појќе учев то појќе грипови ме фаќаа.:zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Само книга во облик на тоалетна хартија или било каква друга физичка потреба :D
нема на што фала
убаво што се исплатил трудот на најверојатно твоите заслуги (inlove)
Ко ке имаш време почасти нешто,поготово во некои послободни термини кога е стишан форумот :)
Ако не друго удри некое папарацо за мене,па и јас да осетам дека некој приметил дека постојам :D

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
:rolleyes:
не дека ви е можеби битно,но јас сепак сакам да ви кажам,мада бајаги размислував дали сакам да напишам или не.
читајки ве вака сите наназад ги разбирам вашите ставови и размислувања со кои се согласувам
Но,целта ми е друго да потенцирам.
Дали навистина ни претставува некое посебно задоволство на душата ако некого уште толку го издемотивираме?
Дали ке почувствуваме некое посебно задоволство и олеснување ако нешто што ке не испровоцира да напишеме,дека никого не молиме ако сака нека си оди,ке ни е сеедно и ако сака нека остане ке е добредојден.
Сигурна сум дека нема да ни предизвика ниту олеснување а уште помалку задоволство.
Бар кај мене е така.
и друг пат кога ке приметев дека некој пробува од форумов заради икс причини да се повлече,сакав истово да го пласирам....во смисол ако си одиш оди си и немора да се збогуваш.
Но не го пишував тоа што го мислам баш ради таа причина што за мене ке е скоро сеедно што ке напишам,и ке заборавам дури и дека сум напишала.
а како ке делува сето тоа врз некој кој најверојатно имал некоја причина што се осетил толку слаб за да вака јавно напише таква реченица.
Зошто без никакво свое задоволство некого свесно и намерно плус да издемотивирам?
Која е мојата цел во животот ако свесно кога гледам дека некој тоне јас да го притиснам.
Не,не мислам дека морам рака да му подадам за која незнам и дали ке му пасува за да се фати,ама нема ни да го притиснам.
Сепак ова е форум и за секој од нас претставува на некој начинприбежиште од реалноста а кај секого со различна цел и причина.
Но бар кога сме свесни треба да имаме во обзир дека не знаеме што на некого во реалниот свет му се случува.
не дека ова овде е нереално,ама на форумот не е нашата фамилија,нашиот факултет,работа,изгубена или моментална љубов и уште многу други работи за кои уствари и ни се примарна цел во животот.
Зашто бе Мели волку трагично сфатено?:rolleyes:
Дечкото се одјавува од форум,не оди да прави самоубиство па ние дополнително да го демотивираме :)
Се повлекува од Х причини од коишто не му се допаднал форумов,не верувам дека некој личен проблем го натерал да го брише акаунтот :)
Него малку е глупо сето тоа одјавување и збогување,имаше и други како него 048 и скуби ду пишаа дека ќе си одат па гледам уште се тука.Ако си одиш,оди си како што си дошол-никој не те приметил тогаш,не прави скандали ни сега :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
До сега колку во животот?
Три пати? :D :mstickle
Три пати ме имат фатено само вирус со пролив... а за овие со температура, главоболки, сипаници, ганстритис, аномалија, тетанус и слично да не прам муабет- ито се то од пусти проклети книги.(bandit)

Статус
Затворена за нови мислења.