Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не ми се верува до кај се стигна работава околу подфорумот дводимензионална уметност.
Навистина еден ден ке не уништи сопствената тврдоглавост,но пред тоа ке понесе со себе многу жрви,кои нема да ги наречам невини,но неможам а да не ги наречам дека беа односно пробаа да бидат само еден показател на сопствената визија.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Зошто сите само се жалат за темите?!
Што не отворете тема каква што мислете дека треба да има.

И што и фали на темите во дводимензионлана уметност? Па уметност се сликите, како некој нешто доживува.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зошто сите само се жалат за темите?!
Што не отворете тема каква што мислете дека треба да има.

И што и фали на темите во дводимензионлана уметност? Па уметност се сликите, како некој нешто доживува.
Кога ке престанеш да ме изненадуваш со степенот на твојата зрелост на своите години?
Каде ли се крие линијата која ја претставува границата на твојата објективност?(wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Кога ке престанеш да ме изненадуваш со степенот на твојата зрелост на своите години?
Каде ли се крие линијата која ја претставува границата на твојата објективност?(wasntme)
Нон стоп ќе те изненадувам (wasntme)
За границата и јас самата не знам.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and melpomena

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
И мене не ми е јасно зошто се дигна толку прашина во врска со темите??
Мислам дека премногу сериозно ја сватиле некои поентата во врска со подфорумите..
Штом не им текнува на некои да отворат тема каква што тврдат дека треба да има нека не се бунат.. мене не ми пречат темите во подфорумот дводимензионлана уметност што значи дека ги поддржувам..Се извинувам ако некои сватат нешто погрешно, без навреди :)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Конечно почна да врнит е сега убабо да турит и да разладит малку и така до 29 и после да си бегам јас од пеколново Скопје.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio
Статус
Затворена за нови мислења.