Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Пред некое време спаднав до град и поминувам покрај едно кафуле и песната како за мене и си се насмавнав, продолжив да одам и ми текна една случка и си се смеам (не нападнато но вкава бев :zelen), и одникаде гледам едно другарче (пред да излезам си пишавме и коинциденција се сретнавме во град- не договорени) па пак си се насмејав. Знам дека од страна изгледав ко будала, но јас си бев среќна (happy).

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
tumblr_lp9gufeCxS1qhk84go1_500_large.gif

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Шо сеа ќе си ги мериме ли? :D Ај да отвориме анкета па ќе видиш чиј аватар е поубав. Таа твојата штица без атрибути што ни мајка и` не ја сака по дома или мојот прекрасен аватар.
Ајде бе отвори ако сакаш мене не ми смета, а "штицава" моја мајка ми нема ни потреба да ја сака, затоа сите други ја сакаат, посакуваат а некои и ја имаат (wave) а ако тебе ти е криво шо неможеш да ја имаш тогаш немој да си лечиш комлекси на мојов аватар ;)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам Марија срце дај малку смени аватаров, напрај некоја промена, да се порадувам малку и ја у животов :sreken Те сакам јас бре и со ваков аватар ама прашина веќе почна да фаќа кутриот :|

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сакам да кажам Марија срце дај малку смени аватаров, напрај некоја промена, да се порадувам малку и ја у животов :sreken Те сакам јас бре и со ваков аватар ама прашина веќе почна да фаќа кутриот :|

хаха а јас па љубов моја чекам да ми пратиш некоја твоја слика и неа да си ја ставам како аватар. Од љубов де. Или ако ништо друго дај ми предлог па може ќе ја тргнам оваа што си мисли дека е најс грл со црвен кармин.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
хаха а јас па љубов моја чекам да ми пратиш некоја твоја слика и неа да си ја ставам како аватар. Од љубов де. Или ако ништо друго дај ми предлог па може ќе ја тргнам оваа што си мисли дека е најс грл со црвен кармин.
Ма јас за кого таму турам миљон слики у темана прелог аватар, дај молимте избери си некоја, бар јас постирам убави слики, со цицки, со жени, со мажи, ма што ти душа сака :wub:sreken

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
http://weheartit.com/
http://favim.com/page/27/
Eве неколку страни со убави слики. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Марија

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Aбе кај замина светов ! Ај да речам дека никој не знае,дека тешко можиш
да го најдиш! Ама 21 век сме сите знаеме дека има кондоми за
несакана бременост.Луѓе се мачат за да имаат деца,посвојуваат
а некои се ебаат до бесвест и после абортираат по 5-6 пати
на само 19 години! Не знам дали стана модерно да си
мајка уште од 16 години или што е работава !
Сите сакаме секс ама со заштита не само
од несакана бременост туку и од СИДА !

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Ма јас за кого таму турам миљон слики у темана прелог аватар, дај молимте избери си некоја, бар јас постирам убави слики, со цицки, со жени, со мажи, ма што ти душа сака :wub:sreken

хаха па не ни знаев дека има тема предлог аватар, ај сега ќе ја пронајдам специјално за тебе. И аманизмарширај го парвати да те поднаучи кумановски да не се мачиш :mstickle ххахах и друго утре која смена си на ворк? да ти поминам ако си вторра :wavespin(hug)

Статус
Затворена за нови мислења.