Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Шо сеа ќе си ги мериме ли? :D Ај да отвориме анкета па ќе видиш чиј аватар е поубав. Таа твојата штица без атрибути што ни мајка и` не ја сака по дома или мојот прекрасен аватар.

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Сакам да кажам дека едвај чекам да одам на одмор, се сварив во скопјаништево. Море не ми бега а и не е скапо.
Може ли некоја позрела девојка од форумов да ми пише во инбокс да ја прашам нешто. Срамота е тука :D

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Да бев таму, ако треба би загинала, или би идела во затвор, ама ќе им ги зкршев черепите на сите пи:cenzuraки дечурлана на видеово што јадат г:cenzuraа, е:cenzuraе луѓето, дај боже да умрат и они и сите нивни најмили во спора и болна смрт, им посакувам од дното на душата!!!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сдк во случајов на lady_blue а воопшто и на сите модератори,немора да ги затварате темите кај што се развива дискусија само ради тоа што се почнало со директни навреди....мое мислење конкретно за таа тема не дека ми се допага,секако ми беше без врска ама како да очекуваме да се научиме како сакаме да тече некоја дискусија на форумов ако притоа ради некој што не знае да се однесува без директни навреди да ја бришиме темата
соодветни опомени за членот што се однесува неправилно,како низ постовите така и во креирањето теми и секој ке си ја свати грешката...ете јас донекаде како почетник на форуми сметам дека колку толку научив :D .....нагласувам,колку толку :sreken
Јес да јас лично бев против ригорозни мерки ама на некои личности им се допушти апла многу,со млаки укажувања дека така не чини за овдешните критериуми и воопшто за нет културата
епа редно е на друг начин да ги замолиме да сватат
златна тема ја избриша мор :D
а шо убаво се разврзе дискусија на тема вон чамчето :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and slb_bobo

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Сдк во случајов на lady_blue а воопшто и на сите модератори,немора да ги затварате темите кај што се развива дискусија само ради тоа што се почнало со директни навреди....мое мислење конкретно за таа тема не дека ми се допага,секако ми беше без врска ама како да очекуваме да се научиме како сакаме да тече некоја дискусија на форумов ако притоа ради некој што не знае да се однесува без директни навреди да ја бришиме темата
соодветни опомени за членот што се однесува неправилно,како низ постовите така и во креирањето теми и секој ке си ја свати грешката...ете јас донекаде како почетник на форуми сметам дека колку толку научив :D .....нагласувам,колку толку :sreken
Јес да јас лично бев против ригорозни мерки ама на некои личности им се допушти апла многу,со млаки укажувања дека така не чини за овдешните критериуми и воопшто за нет културата
епа редно е на друг начин да ги замолиме да сватат
златна тема ја избриша мор :D
а шо убаво се разврзе дискусија на тема вон чамчето :*
не ја избришав само заради навредите
реков уште вчера дека темата ќе заврши во канта
можеби е престрого, ама ќе ми простите
редно е веќе да се престане да се отвараат теми само колку за да се отворат
би требало да се подразмисли малку зошто и како се отвора некоја тема
навредите не ги избришав намерно, за да се види дека такво однесување е неприфатливо и недолично
како што му кажав и на легионер во пп, може слободно да се обиде уште еднаш да ја започне темата
но, со добро осмислен вовед и со јасна поента :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.