Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Oh God, само јас италијанецот го сакам? :sreken Плус, од шпанската верзија онај другар му, Pollo, ми е многу поубав. :D

Е тука се разликуваме мене италијанецот не ми беше убав а за другар му па да не зборувам.(wasntme) Ти земи ги нив јас овој ќе си го земам.:D

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Кај отиде светот?
Кај отиде самопочитта?
За пари и внимание свашта се прави.
Јас сум запрепастена.
Едвај чекам да се вратам назад.
Уште само недела две и Македонијаааааааааааааааааааа.
Барем нема да ги трпам срањава овде |-(

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај шо ги поминавте сите познати граници на потребата некој да ве фали со отварање глупи теми у стилу : „ Што ви се допаѓа најмногу кај членот над вас? “ , „ Што сакате да праите со членот над вас? “, „ Кај сакате да го фатите членот над вас? “.....Ама и ко ќе прочитам кои дебилски одговори ги давате, просто невероватно...

Потписот и аватарот им се свиѓал |-(
После јас сум била саркастична...па даааа (nod)
Среќа што убиството е казниво со закон...
Па ако не ми се свига друго,не преостанува ништо освен тоа да се напише (wasntme)
може ке казеш дека ако не и немора да напишат,ама пак не сите имаме исти потреби,некој може сака баш тоа да го долови.
Незнам зошто ве фрустрираат до тој степен потребите на другите,на кој не му одговараат тие теми нека ги одбегнува и нека наметне поинаков тек на форумот,па на кој му одговара ке пешачи кај што му налагаат неговите потреби.
и до кога ке чекам да се наредиш во темата за сексО ма?:D

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Lady*

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Кај отиде светот?
Кај отиде самопочитта?
За пари и внимание свашта се прави.
Јас сум запрепастена.
Едвај чекам да се вратам назад.
Уште само недела две и Македонијаааааааааааааааааааа.
Барем нема да ги трпам срањава овде |-(
Во Македонија ти е подобро ? хм .. чудно :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Во Македонија ти е подобро ? хм .. чудно :)

Поубаво ми е и послободна сум таму,можам да се извикам на раат по улиците и да се смеам на глас а ваму?Сите те гледаат како паднат од Марс|-(

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
ух колку го обожавам тој начин на гледање на луѓето .. едноставно уживам и горд сум си на себе кога ме гледаат така :)
Единствен си .. тоа е причината што те гледаат на тој начин

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Леле кога ке тргнеш по вратите на институцииве ти нема крај !
Со саат ке талкаш и на крај нема ништо да завршиш :eek

Леле да ви кажам колку се обрукав денес :(
Си идам јас од рекорд накај плоштад и на клупа седи еден мојј другар од класот лани кај што учев(бар јас така мислев).
И ме гледа ми се смешка и јас дека многу си се дружев со него идам го гушкам го штипкам за образ таква радосна му викам што има ново ,како е женската и он ми вика "еве ништо си седам,женска немам а брат ми Влатко е до мц да земе за јадење и си идеме дома.....И ја таква :banghead Ооо мај гад па тоа не е Влатко (другар ми) тоа е брат му Виктор :banghead Се насмеав и викам ај јас идам....Се обрукав страшно многу...Ама чудно беше што јас секогаш ги препознавав...како утнав сеа стварно незнам :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo and parvati

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Па ако не ми се свига друго,не преостанува ништо освен тоа да се напише (wasntme)
може ке казеш дека ако не и немора да напишат,ама пак не сите имаме исти потреби,некој може сака баш тоа да го долови.
Незнам зошто ве фрустрираат до тој степен потребите на другите,на кој не му одговараат тие теми нека ги одбегнува и нека наметне поинаков тек на форумот,па на кој му одговара ке пешачи кај што му налагаат неговите потреби.
и до кога ке чекам да се наредиш во темата за сексО ма?:D
Абе секој со своите интереси, фрустрации, комплекси....
Како и да е, едвај имам желба и волку да пишувам, така да во некои подобри времиња и во темите за сексот ќе се инфилтрирам :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе секој со своите интереси, фрустрации, комплекси....
Како и да е, едвај имам желба и волку да пишувам, така да во некои подобри времиња и во темите за сексот ќе се инфилтрирам :)
Јас со душа ја чекам твојата желба да се зголеми,ако желбата ти ја намалуваат темите од не твој калибар пробај да не ги приметуваш ма,не за друго,ме изиндиса :*....ебаго

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Е тука се разликуваме мене италијанецот не ми беше убав а за другар му па да не зборувам.(wasntme) Ти земи ги нив јас овој ќе си го земам.:D
Јас го знам Италијанецот и од други филмови, многу ми е убаааааааааав! (inlove)

Глеј какво е чоечесто... (wasntme) riccardo-scamarcio-1024x768.jpg Riccardo Scamarcio - 02.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.